- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
válasz
Zitronensaft #23 üzenetére
Engem ez kísértetiesen emlékeztet az online pénztárgépek bevezetésére, hirtelen megugrottak a befizetések a közösbe. Ha a megérezné a gazdaság alatt azt érted, hogy visszább szorulna a feketegazdaság és a korrupció, ahol egyedül probléma a számlapénz nyomon követhetősége, hát én ezt nem hívnám problémának a rendes gazdaság számára.
-
bob011
aktív tag
válasz
Zitronensaft #18 üzenetére
Szerintem nem.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Zitronensaft #8 üzenetére
Norvégiában a cégek között már nincs papír alapú számlázás, Dániában mindenkinek van egy állam által kreált fiókja, oda kapják elektronikusan az összes hivatalos papírt, még a közúti birságot is.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Zitronensaft #8 üzenetére
Hozzáállás kérdése...Svájcban ott is tudtam kártyával fizetni, ahol nem volt terminál, internet, áram. "Vasalóval" lehúzta, aláírtam, aztán keziccsókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- Nők, nőügyek (18+)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest