Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A kérdés...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Nemvagyok gonosz, egy írást nemcsak dicsérni lehet, sztm.
Mondjuk az igaz, hogy figyelemfelkeltőnek pont jó, de 20 perc guglizás után többet megtudtam, és amikor elkezdtem olvasni akkor azthittem, hogy most akkor mégtöbbet tudok meg, vki testközelből fog róla beszélni, de nem. Ez bánt egy kicsit.
Azt, hogy hogyan teljesít játékokban arra értettem, hogy pl. lézer egerek előszeretettel mozognak(mozogtak) el vizszintes rántásoknál le ill. fel. Vagy zavarba tudta-e hozni nagy rántásokkal, vagy megakadt-e egyszer is játék közben, vagy 1 óra játék után is kényelmes-e a fogása, nem izzad-e az ember keze, van-e mouse-accel amit nemtudott kikapcsolni, stb.
Btw most akarom megvenni ennek az egérnek a nagy testvérét az X-750BF-et, csak nem árulják azt itten Pécsen
.Ja és 7 éve van egy a4tech egerem, minden gomb hibátlan, csak a görgő lett az utóbbi időben egy picit hangos.
-
TotO'
aktív tag
Noss , én 4600 HUF-ért vettem , a webshop árak is ekörül mozognak...
Ami azt illeti nem a 2000Dpi-t használom , hanem az 1200ast
, bár a kezem általában az egeren van (ha netezek) ezért eltakarja a világítást , de ha olvasna az ember akkor biztos zavaró lehet a villogás
(én legalábbis akkor kényelmesebb pozíciót veszek fel , a kezem nincs az egeren)És köszönöm a HSZt

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hisense LCD és LED TV-k
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Gyúrósok ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.

, bár a kezem általában az egeren van (ha netezek) ezért eltakarja a világítást , de ha olvasna az ember akkor biztos zavaró lehet a villogás