Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
a beszerezhetőségéről nem tudok nyilatkozni, én nagykerben vettem a saját X-718amat
viszont van A4Tech X7 fórum PH!n, ott hátha tudnak segíteni, hogy hol kapható X-718BF
viszont ami a mouse accelerationt illeti, az sosem hardveres...mindig Win alatt lehet registry módosítással ki-be kapcsolni az egérgyorsítást (néhány játék támogatja is az acceleration letiltását, ha bizonyos paraméterekkel indítod, ki tudod iktatni)
-
TotO'
aktív tag
Egyrész , első írásom .....
Nem akarok bunkó lenni : de ez egy egér , és nem egy mobiltelefon például....Akkor próbálok válaszolni :
- Nem mozdul el magától a kurzor, nem ugrál , egyáltalán
- Nagyon kényelmes a fogás
- Az én kezem nem izzad több mint 1 óra használat után sem...
- Mouse-accel van (hogyha jól értettem meg amit olvastam róla) , de nem lehet kikapcsolni
- Nem lehet lekicsinyíteni a DPI lehetőségeket... Ki kell választani az 5közül- Namost , ha figyelsz arra amit olvasol (nézel) akkor nem feltétlenül zavar , de ez változó...
Engem pl nem zavar olvasás közben (kipróbáltam) , de mint mondtam , nem ezt használom....Sajnálom , ha nem felel meg , ez az első írásom , nemtudtam , hogy egészen pontosan milyennek kellene lenni , de olvasgattam más Bemutatókat és Nem teszteket , és ugy éreztem jó lesz....
Ennek ellenére örülök , hogy van akinek tetszik az írásom
-
Dany007
veterán
Juuuj de gonoosz vaaagy
P
Amúgy sz.tem bőven elég ennyi az egérről. Nem kell túlragozni. Elvégre nem egy tesztről van szó, inkább bemutatóról. És ahhoz, hogy valakinek felkeltse az érdeklődését és/vagy szükséges infokat adjon esetleges továbblépéshez.
Meg mit értesz az alatt, hogy "hogyan teljesít játékokban." ? Van erre külön teszt? Vagy ilyesmi? Vagy ha azt mondja hogy jól teljesít, akkor tudni fogod, hogy neked is überfaxa lesz?Amúgy sz.tem összeségében jónak ítélte az egeret, és ebben a játékok is benne vannak.
Amúgy lehet elfogullt voltam logitech-kel szemben. Mert ugye ez az egér "majdnem" u.a. tudja mint egy 10-15 ezres logitech.
Viszont a tartóssága nálam már bizonyított. Az én Mx510-em 4 éve került 14-16 ezer Ft-ba!
És a mai napig egyetlen gond nem volt vele. Semmi. A görgő ugyan olyan egyenletes mint a legelején. Pedig elég trehányul bánok vele. Nagyon ritkán tisztítom, semmi kedvem szétszedni meg tökölni vele. (kivéve a tappanscokat mert azt rendszeressen)
A 8 gomb is megfelelően hibátlanul működik, pedig rendessen napi 2-8 órát használom, hol kevesebbet hol többet ugye.Viszont ez a cikk most így felkeltette az érdeklődésemet más gyártók iránt is : ) Nem hittem volna h mások is tudnak olyan v. hasonló minőséget hozni mint a Logitech vagy a Razer, ráadásul töredék áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest