- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
Egyrész , első írásom .....
Nem akarok bunkó lenni : de ez egy egér , és nem egy mobiltelefon például....Akkor próbálok válaszolni :
- Nem mozdul el magától a kurzor, nem ugrál , egyáltalán
- Nagyon kényelmes a fogás
- Az én kezem nem izzad több mint 1 óra használat után sem...
- Mouse-accel van (hogyha jól értettem meg amit olvastam róla) , de nem lehet kikapcsolni
- Nem lehet lekicsinyíteni a DPI lehetőségeket... Ki kell választani az 5közül- Namost , ha figyelsz arra amit olvasol (nézel) akkor nem feltétlenül zavar , de ez változó...
Engem pl nem zavar olvasás közben (kipróbáltam) , de mint mondtam , nem ezt használom....Sajnálom , ha nem felel meg , ez az első írásom , nemtudtam , hogy egészen pontosan milyennek kellene lenni , de olvasgattam más Bemutatókat és Nem teszteket , és ugy éreztem jó lesz....
Ennek ellenére örülök , hogy van akinek tetszik az írásom
-
TotO'
aktív tag
válasz
bolondember #9 üzenetére
Köszönöm , javítottam !
Hát igen , ennek is nagyon jó az ár/érték aránya , szerintem
-
TotO'
aktív tag
Nagy egérkeresés közben énis rábukkantam arra a példányra , de gondoltam , hogy max 5000et költök egérre
, aztán mikor a boltban megláttam akkor mondtam magamban , hogy nekem Ez kell
, és jó döntés volt
Háát igen , de azért szeretem őket , jól ki lehet fejezni , vagy kiegészíteni azt amit mondani akarsz -
TotO'
aktív tag
Noss , én 4600 HUF-ért vettem , a webshop árak is ekörül mozognak...
Ami azt illeti nem a 2000Dpi-t használom , hanem az 1200ast, bár a kezem általában az egeren van (ha netezek) ezért eltakarja a világítást , de ha olvasna az ember akkor biztos zavaró lehet a villogás
(én legalábbis akkor kényelmesebb pozíciót veszek fel , a kezem nincs az egeren)
És köszönöm a HSZt
-
TotO'
aktív tag
Remélem mindent jól írtam , és nincs helyesírási hiba sem...
És köszönöm Eagle16-nak a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Videó stream letöltése
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest