- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstart #16 üzenetére
Voltak az A10 (MK802) után még Allwinneres Android miniPC -s próbálkozások, de azokkal is az volt a probléma, hogy "lefolyt a proci a panelról". A routerrel kapcsolatban maximálisan osztom a véleményed. Nekem is csomószor megfordul a fejemben, hogy miért nincs egy ilyen eszköz. Most van egy "okosrouterem" (Linsys E3000 + Tomato, mögötte egy NAS, egy M8 -as miniPC és ha szeretnék távolról ezt-azt kapcsolgatni a lakásban, akkor még kéne egy IO board. Miért nem lehet ezt egybegyúrni? Pl. a router Lan -jairól, a POE ereken vezérlőjelet küldeni a Lan -ra kötött eszközök bekapcsolásához? Akkor az összes eszköz null energiaszintű lehetne kikapcsolva. Nem kéne a PC -kben bekapcsolt hálókártya a WOL -hoz, mivel közvetlenül a Power gombot, vagy a tápot lehetne használni az indításhoz. A routerben meg csak bedugom a Lan -t és ennyi. Úgy rémlett, hogy volt ilyesmi próbálkozás a Kickstarteren. Meg is találtam. SOAP. Össze is jött a lóvé, de ahogy nézem, elég botrányos véget ért a project. Kár érte. Az érintőképernyőt fölöslegesnek tartottam, de a többi rész jónak tűnt.
-
Regonelix
csendes tag
válasz
interstart #1 üzenetére
Én kb. 25.000 Ft körüli árban reménykedek, mert akkor, nagyon megérné.
Te mire használod?
Mert én, elsősorban médialejátszónak, szervernek fogom, de későbbiek folyamán, más célom is lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elden Ring
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest