Új hozzászólás Aktív témák
-
Regonelix
csendes tag
Frissítettem . pontosabban módosítottam a cikket.
Amint lesz rá időm, végzek a quad-core SoC-al ellátott SbC-k 1. fejezetével. -
Regonelix
csendes tag
Ez mindig elkerülte a figyelmemet... . Kár érte, hogy csak, quad-core üzemmódra képesek. Ha így nézem, akkor két quad-core SoC SBC érné meg - összekötve (ha meg csak, médialejátszó/konvertálóra és szerverre használnám, még mindig a miniITX alaplapú megoldás jöhetne szóba ).
Utánanézek még a többi quad-core SoC SBC-knek. Köszönöm a kiindulási alapot, amit a korábbi hozzászólásodban írtál.Én is, hasonló feladatokra gondoltam, emiatt is, csak Linux az, ami szóba jöhet. Banana Pi-nél az a fura, hogy a "Banana Pi M2 rossz lóra tett, mivel a termékben használt A31s SoC gyártása megszűnőben, így nincs más hátra, mint előre! A gyártó SinoVoip úgy gondolta, ha már váltani kell, annak legyen látszata is." Forrás. Csak mind látom, hogy ez is, igazán quad-core üzemmódú SoC, emiatt (is) utánanézek quad-core SoC SBC-knek (amiből rengeteg van /szerencsére van miből választani /)
[ Szerkesztve ]
-
Regonelix
csendes tag
Köszönöm a visszajelzést.
A Hardekernel oldalával kapcsán, kiegészítettem a bejegyzésemet.Én, csak az octa-core SoC, egy SBC-kre tértem ki és többet, nem találtam. Amiket említettél, azok mind Quad-Core SoC, SBC-k. Tervezem, hogy róluk is írok, de az, sokkal hosszabb lesz (sokkal több van belőlük)., Akkor nem hagyom ki azt, amit a hozzászólásodban írtál (a 1Sheeld -ben, milyen SoC-ban van? Mert az Arduino weboldalán nem találtam, de lehet, hogy rosszul kerestem).
OFF - szerverrel kapcsolatban.
A MSQL szerverként, lehet, hogy túlzás az octa-core SoC (amiből, lehet, hogy nem lesz semmi), de seed szerver mellett, médialejátszónak és médiakonvertálónak, már kell a teljesítmény. Remélem a Banana Pi BPi-M3 hűtése is jó lesz (kíváncsi vagyok, hogy elég lesz a hűtőborda, vagy ventilátor kell-e majd). -
Regonelix
csendes tag
válasz dragon1993 #3 üzenetére
Attól függ, milyen szerverről lenne szó. Én elsősorban, seed szerverre gondoltam, aztán, lehet, hogy SQL szerver feladattal is ellátom.
-
Regonelix
csendes tag
válasz interstart #1 üzenetére
Én kb. 25.000 Ft körüli árban reménykedek, mert akkor, nagyon megérné.
Te mire használod?
Mert én, elsősorban médialejátszónak, szervernek fogom, de későbbiek folyamán, más célom is lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Eladó Samsung Odyssey G3 S24 Gamer Monitor - 1.5 év garancia
- ASUS ROG STRIX SCOPE NX TKL DELUXE
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) BOX Processzor! BeszámítOK