Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Egyébkén eléggé hiány van szakemberből...
Csak fent van az önéletrajzom, a múltkor hívtak a MÁV-tól (igen, a vasutastól), hogy látják elektrotechnikai középiskolába jártam, és nincs-e kedvem náluk elektrotechnikusként dolgozni.
Mondtam, hogy nincs meg belőle a szakmám, de azt mondják az nem baj, mert "megtanítják" a dolgokat.. Teljesen más témában kerestem munkát, de ez eléggé érdekes volt.. talán még érdekelt volna is "jó pénzért" (mert szeretek elektrotechnikával hobbi szinten foglalkozni mai napig.. szoktam is néha)... de az már nincs (meg van ismerős aki mondjuk a bkv-nél dolgozott, de nem kis "eszközhiány, de old meg" problémák vannak ott). -
Leon727
tag
-
Valamit nagyon nem csinalnak jol akkor az ismeroseid... Ezt a szituaciot max ket esetben tudom elhinni:
A) Ha Magyarorszagon valami nagyon jol fizeto szakmaja volt, kint meg pizzafutar.
B) Ha a letminimumnyi penzen felul mindent bulira, kocsmara, kokainra meg kurv@ra kolt, vagy ezekhez hasonloan ertelmes dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ford topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest