Új hozzászólás Aktív témák

• - = Zk = -

félisten

nah, az én eddigi 5800 tesztemet dobhatom a kukába:)) igaz, azokat nem engedték volna publikálni, de ez van.. :DDD .

nem fényezem a telefont, már megtették előttem.
    lényeg: lassan 1 éve használom. még a full csomagost sikerült vennem. amiket le írtál apró hibákat, nekem is csak azok tüntek fel. de együtt tudok élni vele/ük. :)
    sajnos egyszer már leejtettem, remélem semmi baja nem történt. látszólag ezidáig semmi. kop-kop.
    imádom ezt a telefont. igaz részben azért, mert erősen márkahű vagyok (ezért is van 3 Nokia telóm napi használatban). a gyári füles helyett én vettem egy Sennheiser CX-300 II-as fülest. elképesztően jól szól ezzel. álltalában a saját zenelejátszóját használom, de leginkább az LCG JukeBox-ot.
    a szifonról meg csak annyit, nem bántani akarom ,de mikor bementem valamiért a T boltba, és kezembe vettem, majdnem eldobtam. nem fért el a kezemben. pedig nekem aztán van nagy serpenyő tenyerem. de meghajlok előtte, mert meg.
    ezen a brando mizérián még agyalok. egyelőre egy "2ft" -os fólia van rajta, de erősen barázdált már. szántani már nem kel laz idén, az tuti:C

az írást köszönöm én is, csak így tovább :K :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés