Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
nah, az én eddigi 5800 tesztemet dobhatom a kukába
igaz, azokat nem engedték volna publikálni, de ez van..
.
nem fényezem a telefont, már megtették előttem.
lényeg: lassan 1 éve használom. még a full csomagost sikerült vennem. amiket le írtál apró hibákat, nekem is csak azok tüntek fel. de együtt tudok élni vele/ük.
sajnos egyszer már leejtettem, remélem semmi baja nem történt. látszólag ezidáig semmi. kop-kop.
imádom ezt a telefont. igaz részben azért, mert erősen márkahű vagyok (ezért is van 3 Nokia telóm napi használatban). a gyári füles helyett én vettem egy Sennheiser CX-300 II-as fülest. elképesztően jól szól ezzel. álltalában a saját zenelejátszóját használom, de leginkább az LCG JukeBox-ot.
a szifonról meg csak annyit, nem bántani akarom ,de mikor bementem valamiért a T boltba, és kezembe vettem, majdnem eldobtam. nem fért el a kezemben. pedig nekem aztán van nagy serpenyő tenyerem. de meghajlok előtte, mert meg.
ezen a brando mizérián még agyalok. egyelőre egy "2ft" -os fólia van rajta, de erősen barázdált már. szántani már nem kel laz idén, az tutiaz írást köszönöm én is, csak így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest