Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
Először is nagyon örültem az írásnak, pont a címlapra kerülés napján kaptunk készhez egy E5440 (E0-ás) procit, ami egy c2d-t váltott egy Giga GA-965P-S3 rev3.3-as lapban.
Még bevártunk egy, a gyári hűtéstől kicsit komolyabb coolert, aztán megejtettük a cserét.
Én innen vadásztam BIOS-t, majd QFlash-sel frissítettük is.
Nekem egy kicsit meglepő volt, hogy a progi a FAT32-őt valamiért nem szerette, csak az alapértelmezett FAT formázást választva látta a pendrive tartalmát.
Szóval BIOS update után előkaptuk a szikét, és bár a foglalt felső részén tényleg óvatosan kell "faragni", ez sem volt több 5 percnél.
Innentől az Arctic hűtő még szintén pár percet jelentett, bár itt meg óriási mákunk volt, mert csak passzentosan fért el egy kondi és az alaplapi borda között.
Szóval, első indítás...felismerte szépen, BIOS-ban minden energiaellátási bizbasz Enableden, de meg se kottyan neki.
Terhelésre pakolja fel a szorzót, üresjáratban veszi vissza, ahogy kell!
Idő hiányában csak AIDA stress testet kapott, de zokszó nélkül tűrte, 52 fok volt a plafon.
Ja és még kellett egy kis msconfig bütykölés is, hogy a W7 látszódjon a 4 mag rendesen (előtte csak kettőt látott).
Összességében tényleg megérte a váltás, ennyi pénzért ez egy nagyon jó lehetőség!
Pár hét múlva érkezik még egy E5450 is, ott 8GB RAM és SSD is lesz a konfigban!Köszi a bejegyzést!
-
Black&White
addikt
Sziasztok!
A mostani felhozatalból ti milyen új VGA-t tennétek egy E5440, Giga GA-965P-S3 kombó mellé?
Sajnos a mostani elhalálozott, így cserélni kell minél hamarabb.
Ami esetleg lényeges, hogy halk legyen és ne zabáljon nagyon.Netezős gépnek van tartva.
Köszi! -
Black&White
addikt
válasz Pécsi gyerek #4316 üzenetére
Ok, nem volt erről infóm, inkább kérdeztem.
Smiley: köszi, neked is a megerősítést.
Speed(R):
Nem akarom most újraépíteni a gépet, kap egy vga-t, aztán megy ameddig megy.
Meg amúgy is...tényleg korrekt így ssdvel, 8GB RAM-mal a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
Sziasztok!
Egy irodai gépre tervezünk egy kis tuningot:
-Asrock G41M-VS3 rev2.0
-2*2GB 1333MHz DDR3
-Celeron E3400
a főbb alkotóelemek.Szeretnénk egy kis gyorsaságot pluszban, így kap egy SSD-t, illetve egy e0-ás 5450 van tervben.
Frissített BIOS-t itt találtam: LINK
Viszont annyi gondom van ezzel, hogy nem látok rev2.0-re utaló dolgot, ettől függetlenül flashelhető szerintetek?
Gondolom táp ügyben nem nagyon kell nézelődni, 65W-ról 80W-ra ugrunk, ez szerintem bele kell férjen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest