Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sullerj
tag
Na, nekem is megérkezett a 4x2gb "crucial" ddr2 memo. 5500-er (tudom volt olcsobban). Érdekes, mert a cimkéje szerint Crucial, a memóriachipek rajta Elpida-k (tudom, micronnak kellene lennie..), de a legnagyobb vicc, hogy van rajta egy pici "minőségellenőrzős" 6mm x 8mm cimke, amin a Duomeiqi felirat ... A vicc, hogy az aida64 és a cpu-z szerint Crucial ramok, tehát vhogy azt hiszik magukról, bár sorozatszámuk az nincs.
Működnek (igaz csak 2 modult próbáltam eddig, de azokkal nem volt gond), csak épp hogy állapítom meg róluk, hogy hamisak-e (vélhetően azok, de kb minden diag program azt olvasta ki belőlük, hogy crucial) Egyelőre fogalmam sincs, hogy akarok-e reklamálni. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest