- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Nekem 2003-ban a komplett gépem egy Noname GF MX440 volt. LP kártya 4cm-es hűtővel. 270MHz magórajel 64 bit és a lehető leggyatrább DDR RAM (64MB) 266MHz effektív tempón amit 320-ra lehetett húzni (talán 6ns-os volt)
Mondjuk a korábbi konfigom Savage 4-ese után ez még így is jelentősen odatette magát, ezért nem szomorkodtam mellette.orion1025
Ez mi ez? Efex 5200 DX9 lassító?Anno kinéztem egy FX 5200 Ultrát de odáig nem jutottam el hogy megvegyem.
-
Dr. Romano
veterán
Hasonló volt a helyzet anno nálam is. Amikor a Voodoo kártyák voltak a menők (és a legdrágábbak) akkoriban én csak egy alaplapra integrált SiS 6326-al nyomultam. Nekem ez égett bele a fejembe
8MB saját memóriája volt (mondjuk nem tudom hány biten érte el).
Mindenesetre én annyiból jobban jártam hogy volt némi DX támogatás ami sokat nem ért. D3D-ben a Blood 2 640x480-ban lowon 10 fps körül ment, a Fifa 99 is hasonló a 2000-ben meg nem voltak textúrák, ezért inkább mindent szoftvermódban toltam a sokkal csúnyább volt, de legalább ment rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mennyire tudnak élni a mai lehetőségekkel ezek a kártyák, és ezt milyen teljesítménnyel, minőséggel teszik?
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Láncfűrész topik
- SörcsaPH!
- Oakley topic
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest