- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
0. okay.. végre nem server + programozás :-/
Mondjuk nem látom át, hogy Te mt SW fejlesztő vagy ott?
mi vitte rá a cégvezetőt, vagy kit, hogy abban a könyvelő irodában linux-ot használjanak. egy programmal doloznak csak a könyvelők? A program volt előbb megírva már linux-ra, vagy az ötlet, hogy Linuxon kellene a könyvelőirádának dolgoznia és utrána lett rá megírva a szükdsges program?de ...
1. továbbra is fennáll az, amit már lentebb, és oly sokszor írtam, hogy az ilyen helyekről senki nem hallott még vagy 500ből egy ember, ahol a komplett-SW-háttér linuxon fut
2. ha a linux terjeldni akar, kommunikálni kellene az emberek felé, hogy a Linux kompletten ki tudja szolgálni programokkal bizonyos szakterületeken dolgozó cégek SW szükségleteit, példákkal illusztrálva.
3. De ez még mindig kevés, mert "ok" is kellene, hogy akkor valaki Linuxban kezdjen el gondolkozni esetleg Win helyett, és én erre írtam azt, hogy a 30.000 Ft-os Win mellett elég nyomós ok kell, hogy a 10.000 Ft-os Linux-t, és vele az ismeretlenséget próbáélják ki. Mert mondjuk a 3D-nél maradva tök mindegy hogy az OS 30.000-be, vagy 10.000-be kerül a 400.000 Ft-os program mellett.
4. A linuxnak kell találnia valami pozitivumot a WIN-nel szemben, valami ujat, pluszt kell felmutatnia, ha növelni akarja a részesedését.
erre akartam célozni korábban.
és persze mindez "szerintem"
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest