- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
Én kb. egy éve fogtam neki a 18 MK Autósiskolánál.
Mindent egy helyen intéztek azt alkalmasságit, tanfolyamot, elsősegélynyújtó tanfolyamot és a vizsgát.
Ahogy az életben ezekre a vizsgákra is tanulni kell, főleg a kressz vizsgára, mert elégé szivatós.
A KRESZ vizsgán kb. 10.000 azaz tízezer kérdésből kell 55-re válaszolni és csak 10 kérdést ronthat el az ember, a válaszadásra 55 azaz ötvenöt perc áll rendelkezésre.A vizsgán azt sem árt ha nem funkcionális analfabéta az ember, mert akkor instant bukás a vége a dolognak.
Vannak elég szivatós kérdések amikben néha csak pár szó az eltérés és elsőre szinte mindegyik jó válasznak tűnik.A gyakorlati oktatóm elég szigorú volt, kb. 30-34 plusz órám volt, a vizsgán 7 hibaponttal elsőre átmentem.
Úgy voltam fele, hogy inkább fizetek a plusz órákért mint, hogy második, harmadik vizsga után megjegyezzék a vizsgabiztosok a nevem (nem egy Kovács, Varga, Szabó a családnevem).A vizsgaterület a XIV., XV. kerületben volt, tele jobbkezes utcákkal, kertvárosi résszel ahol szinte a bokorból ugrik ki a jobb kezes utca ahol ha pechje van az embernek, nem figyel akár meg is bukhat, mert pont az az egy pont kellett a 10 pontos határhoz ahonnan már bukás van.
Instant bukás ha tükörből tolat az ember.
Később folytatom...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Adott a következő helyzet.Budapest lakom albérletben, mivel itt dolgozom, viszont hétvégente jellemzően...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest