Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
egyébként az AF-nál lehet az egy kézipogyó mellé egy kistáskát is felvinni 40 x 30 x 15 cm méretig, szóval akár egy nagyobb és egy kisebb hátizsák is belefér mint kézipogyó és kistáska, ha abban el tudod rakni a cuccodat, és nem kell feltétlen bőröndöt venni
-
fo_di
őstag
én egy American Tourister Toulouse 2.0 uprightot használok 6 éve viszonylag rendszeresen, sehol nem volt vele probléma (az AT a Samsonite jóárasított márkája), ugyanakkor ha jól látom, mostanra kifutott széria lett belőle
neten általában lehet találni 20 körül AT bőröndöket, valószínű a többi fazonnal sincs panasz, és az ATnek van saját webshopja is (pl. [link], de ha rákeresel, lehet, hogy találsz olcsóbban is, mert elég sok webshop árul AT bőröndöt ingyen szállítással)
én magam részéről ekkora méretben a kétkerekűeket jobban kedvelem, mert kevesebb helyet vesz le a bőröndből, mint a spinner 4 kereke, ráadásul buszon simán elgurul a 4kerekűmielőtt megvolt a bőröndöm egyszer kölcsönkértem egy ismerősöm nullkilométeres olcsó bőröndjét, elvették a gépen feladós bőröndnek, de szegény táska alig élte túl az utat (letört a kitámasztója és a kereke is elég béna volt), ott rájöttem, hogy egy minimálisan drágább bőrönd olcsóbban jön ki hosszú távon
egyébként a tartósságon kívül azért is érdemesebb márkás bőröndöt venni, mert a földi személyzet is ismeri őket mindenhol és tudják, hogy beleférnek a méretekbe (nem is vették el sehol a bőröndöt méretre hivatkozva), és igazából ha a földi személyzet szerint kb belefér a limitbe, akkor nem fogják belerakatni a ketrecbe, de láttam már ránézésre is óriási táskákat felengedni a gépre
ha nem fér a ketrecbe, a fapadosak tuti megvágnak sok pénzre, a nagyoknál kevésbé szórakoznak ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Segítséget kérnék bőrönd vétellel kapcsolatban.A hónap végén AirFrance járatával fogok utazni külföldre. Nem...
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest