Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Hasonlóra jutottam. Bár szerintem elég sok volt a különbség itt az mp3 és a 16 bites lossless között.
24 bites felvételt vakteszttel felismertem; igaz, kiragadott résszel könnyebb, persze - és csak fülessel 'természetesen'.
Hangosabb/jobban elkülönül az ének az elején, 4 másodpercnél a nem tudom milyen énektechnikai elemnél van a legtöbb különbség, illetve mintha lágyabb, 'vastagabb' lenne a hangszer.
A sorrund tesznek szerintem örültek a szomszédok.
Számok, stílusok, albumok és stúdiók hangszerelése is válogatja mennyi lesz a különbség (Pl az Eleven hold egyik albuma úgy van hangszerelve hogy sírni tudnék, meg se tartottam a lossless verziót.) Meg persze az is válogatja milyen losslesst használunk, ha magam készítem AAC vagy wma, sajna az mp3-at ki nem állhatom bármilyen bitrátával, annyira sztereó,dinamika és közép szegény. Persze veszteséges zenéim 80%a így is ebben van, mert ebbe leletem fel.
-
Örülök a végeredménynek, mert ez az eredmény az, amit vártam. Ha erősen figyelünk, 1-2 árnyalatban, finomabb lehet különbség, de ez felvételtől függ. És persze rendszertől, mint előbb is említették már.
Köszi a visszajelzést!
(#7) dabadab :
Így-így. Minimálisnak kellene lennie, ha egyáltalán lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Limitált ideig kipróbálható a magyar fejlesztésű Cult of the Child Eater
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- BestBuy topik
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest