- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
A Linn Records 24bit/192kHz -es zenéket árul, dupla áron. Szerintem nem biztos, hogy pont tőlük kéne referenciákat tölteni. Mondhatni érdekük, hogy halljad a különbséget.
Én még egyetlen rendesen ledokumentált tesztet sem láttam, amiben az jött volna ki, hogy hallható a különbség. Mindig azzal érvelnek, hogy "ők hallják, mert X megvan neki így is meg úgy is", és soha nem reagálnak arra az érvre, hogy "azért mert jobban masterelik azokat". A probléma csak annyi, hogy ténylegesen bizonyítani nem lehet, mert az ABX teszt közel sem tökéletes. Nagyon fárasztó, és tényleg simán előfordulhat, hogy valaki normál körülmények között érez különbséget, de nem sikerül mindig eltalálnia, hogy melyik szól.
Azért azt már talán ki szabadna jelenteni, hogy a legjobb esetben is középkategóriás fejhallgatóval rendelkező egyének, egy mezei X-Fi vagy Xonar szintű hangkártyával, nem a 24 és 16 bit közötti különbséget hallják.
#17: Miért lenne fordítva? X-Fi előtti Creative -oknál pontosan ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest