- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Akkor csak hogy pontosítsuk a félreértett kérdésed:
"wtf? és aki azért akar kimenni, hogy megtehesse..? "
Tehát akkor ezen kérdésre válaszoltam én.
-
creation
senior tag
Ne érezd szavaidat kiforgatva, de belegondoltál te abba, hogy mit eszel? miből utazol? (ez nem tök alsó, hogy átsétálsz egyik feléből a másikba röpke óra alatt) miből bérelsz szállást? netán autót?
Ez mind pénz, feltételezem, hogy ezt te is tudod, de akkor nem értem hogy tehetted fel az ominózus kérdést...
Értjük mi a vágyaidat, csak a megvalósítást ne kapkodd el.
Az amerikai álom nagyon sok embert vonz, erről tehetnek a filmek és pár értelmesebb beszámoló. Kicsit faramuci a helyzet, hiszen amerika egyik kezével adja az álmot, a másik kezével felállítja a gátakat, melyeket ha nem tudsz leküzdeni az álmod nem fog megvalósulni.
Ezeket a gátakat kell előbb leküzdeni, hogy biztonsággal kezdhess ott életet és egyúttal bizonyítani tudd nekik is, hogy valóban elhatároztad magad.
Ez az én szerény véleményem...
-
creation
senior tag
Kb 5 éve készülődünk már nejem és én, hogy kimenjünk 82 óta Torontóban élő rokonainkhoz. Állják a kaját biztosítják a szállást, segítenek a papír ügyekben, és a munkakeresésben. Mégsem indultunk még el. És nem a félelem az oka.
Gondolj bele, kimész null forinttal, majd oda állítasz a rokon elé és közlöd vele "Hello, megjöttem... Hol van a melo és a kolbászból kerítés?"
Na neee...
Legalább az elején maradjon annyi tisztessége az embernek, ha nem is mindent, de míg rohangáltok, legalább a kávét vagy a saját bérletedet állni tudjad. Ne neki kelljen azért rögtön mindent alád tennie.
Ez az én véleményem, amihez fél millió forint szükséges első számolásra a két repjegyet is beleértve akcióban fapadosan. Ez pedig idehaza úgy, hogy van egy házad és rajta svájci frankkal hiteled, netán még személyi kölcsönöd, mondhatni elég nehézkes dolog.
De nem tettünk még le róla!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A múltkori (New York 1 nap alatt) cikkem után elmesélem hosszabban is, merre is jártam az USA-ban.
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest