- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- New Game Blitz - 2025
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibliator
aktív tag
Leírnám a tapasztalataim az android tunerrel kapcsolatban, hogy mire jöttem rá. Hátha ezzel segítek.
Először is itt kezdeném: Menj az android tuner task managerjéhez
Nyomd meg a Memory gombot, válaszd ki az "Used Memory"-t. Íg azt fogod látni, mi mennyit eszik.
Nyomd meg az Excluded gombot, így látni fogod azokat a programokat is, amiket az android tuner task killerje nem gyilkol ki. Nyomd meg a System gombot, így látod a rendszer alkalmazásokat is. Szóval így látsz mindent, mi mennyit teszik.A system Tweaks/ Memory nál láthatod ezt grafikusan, hogy mennyit eszik a rendszer kernel, mennyit a system, és mennyit a felhasználói programjaid.
Szóval vissza a task managerhez:
Ha pl kiválasztasz egy programot (ráböksz) akkor feljön egy beállítási ablaka:Ha azt akarod, hogy a tuner legyilkolja , akkor semmi mást nem kell tenned, mint ráklikkelsz az Include gombra. Ha van olyan program amit pedig szeretnél, hogy mindig a memoban maradjon, ott értelemszerűen az ellenkező esetet csináld. Azaz Exclude legyen fenn megjelenítve.
Na most visszamegyünk a task managerbe, fenn klikk a sarló-kalapács gombra. Bejön egy menü.
Kiválasztod az active tweaks menüpontot és garázdálkodhatszAz auto-killben, be tudod állítani, szerintem itt már elég értelemszerű, hogy az include, exclude értékre beállított programokkal hogyan bánjon a tuner. A képernyőt kikapcsolod, vagy ha be mit tegyen.
A Screen-off behavior menüben pl kikapcsolhatod, hogy a wifit ne kapcsolja le ha a képernyőt lekapcsolod. Stb. Ez már szeritnem eléggé érthető innentől. Akinek nem, az ne nyúlkáljon bele.Alapjában véve, amit nem tudsz mi, ahhoz ne nyúlj Ennyi!
[ Szerkesztve ]
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok