- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Gyári kefés cucc kuka.... Szervó kuka...
Ha behalt a szervó, csak olyan 5 eres szervóra lehetett kicserélni, akkor még nem volt fémfogas hozzá, de nagyobb méretű nem fért el a kocsiban...
Hiába lett olajos teló, plusz súly, akkor is borult bármikor....
Gyári elektronika pár ismerősnél is lefüstölt...
Ezt a szart nekem ne védje senki...
-
napoleon2323
tag
Köszönöm nagyon a válaszaitokat. Elég komolytalanra sikerült a "helyzetleírásom" mégis vettétek a fáradtságot válaszolni rá.
ADAM1337:
Az egész projektre, max 30.000 Ft-ot (sőt inkább lejjebb, tudom igen kevés erre) így kb. a nagyon használt dolgok működhetnek. Azért is írtam ezt a lestrapált felújításra szoruló készletet.
AWD/RWD kérdésre válaszolva, pedig inkább talán az AWD felé hajlok, bár itt is inkább az összköltség a lényeges.
Tudom érdekesnek tűnhet, hogy ennyire az pénzügyek befolyásolnak és ennyiszer kielemzem, de először valóban a kipróbáláson van a hangsúly (valamivel magasabb szinten mint egy játék távirányítós autó - mert az valóban tetszik).
Ezenkívül azon is gondolkodtam, hogy ha félre tudok rakni, akkor havi szinten vennék valamit az autóhoz, mindig, ha úgy alakulnak a dolgok. Ha ennyiből lehetetlen kihozni egyszerre.
nLali:
Rákerestem a modellre és nagyon megtetszett és még talán a budget-be is beleférhet. Filózok ezen is és ha nincs alternatíva drift téren, lehet belevágok ebbe, ha minden úgy alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest