Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Gyári kefés cucc kuka.... Szervó kuka...
Ha behalt a szervó, csak olyan 5 eres szervóra lehetett kicserélni, akkor még nem volt fémfogas hozzá, de nagyobb méretű nem fért el a kocsiban...
Hiába lett olajos teló, plusz súly, akkor is borult bármikor....
Gyári elektronika pár ismerősnél is lefüstölt...
Ezt a szart nekem ne védje senki...
-
napoleon2323
tag
Köszönöm nagyon a válaszaitokat. Elég komolytalanra sikerült a "helyzetleírásom" mégis vettétek a fáradtságot válaszolni rá.
ADAM1337:
Az egész projektre, max 30.000 Ft-ot (sőt inkább lejjebb, tudom igen kevés erre) így kb. a nagyon használt dolgok működhetnek. Azért is írtam ezt a lestrapált felújításra szoruló készletet.
AWD/RWD kérdésre válaszolva, pedig inkább talán az AWD felé hajlok, bár itt is inkább az összköltség a lényeges.
Tudom érdekesnek tűnhet, hogy ennyire az pénzügyek befolyásolnak és ennyiszer kielemzem, de először valóban a kipróbáláson van a hangsúly (valamivel magasabb szinten mint egy játék távirányítós autó - mert az valóban tetszik).
Ezenkívül azon is gondolkodtam, hogy ha félre tudok rakni, akkor havi szinten vennék valamit az autóhoz, mindig, ha úgy alakulnak a dolgok. Ha ennyiből lehetetlen kihozni egyszerre.
nLali:
Rákerestem a modellre és nagyon megtetszett és még talán a budget-be is beleférhet. Filózok ezen is és ha nincs alternatíva drift téren, lehet belevágok ebbe, ha minden úgy alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest