Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
IzLuCSi #2979 üzenetére
Nem hiszem, hogy annak van külön neve.
Drónozáshoz viszont van külön topik: Drón topic -
Peaceliker
addikt
válasz
IzLuCSi #2962 üzenetére
3s en 40A mellett
de ez peak, azaz túl sok ideig sztem nem képes rá....legalábbis drón mocikból kiindulva...bár helis-repcsis mocik asszem hosszabb ideig is bírják max teljesítmény közelében.
Ezt megetetni kell egy legalább 2200 as 3s lipo ami vagy 40c az mondjuk sztem 200g alatt lenne -
tvamos
nagyúr
válasz
IzLuCSi #2949 üzenetére
Ha egy motor van, akkor van fo rotor, meg farok rotor. Akkor szervo motorok vannak, amivel lehet menni elore-hatra, jobb-balra, fel-le, meg lehet fordulni. Ez a Sikorsky fele helikopter. Ha jol tudom van olyan megoldas, ahol a farok rotor fix rotor lapos, es egy kulon kis motor van ott, de meg nem lattam eloben ilyet.
Ha egy motor porget ket propellert egymassal szembe, egyforma sebesseggel, az meg csak fel-le tud menni. Ha akarsz fordulni vele, akkor ket motor kell, hogy tudjad a motorok sebesseget egymastol fuggetlen allitani. Ha akarsz menni elore-hatra is, akkor kell a farokba megegy motor. En ezt igy tudom, de ehez a koax dologhoz nagyon nem ertek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Autós kamera eladó
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest