- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mardal84
tag
válasz
headhunter86 #7612 üzenetére
Én kb a megjelenés óta használom a ddf-350 és eddig teljesen meg vagyok vele elégedve,folyamatosan jön hozzá firmware update, amikben új funkciók is jönnek. 4 autónál tartok amit ezzel irányítok. A 10 csatorna meg a legjobb így a trx4-ben a 2wd-4wd is menni fog.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
headhunter86 #7612 üzenetére
Én csomagban vettem az első RTR járgányt és SkyRC S65 jött mellé. Később tanultam meg, hogy a 300 mA balansz árammal hiába menne papíron 1C-vel 1 óra alatt a töltés, még elszuttyog vagy 20-30 percet ilyen 0,1-0,3 Amperrel a végén. Néztem a nagyobb SkyRC tesókat, 700 mA volt eddig a legjobb amit láttam, de a dupla töltés és a sok száz Watt nekem erős overkill, meg az árából már sok minden mást is lehet venni.
Nekem egy hete jött meg a DDF-350. Mi a kérdés? Nekem laikusként stock rádióról váltva nagy előrelépést jelent. Sokkal kiméletesebb a szervókra nézve, ha rendesen be lehet állítani a végpontokat, stb. A kormányra is ráhúzva a görbét végre megy a lineáris érzet. 10 gomb az nekem éppen elegendő egy TRX4 klónhoz (4 szervó) és a csörlőhöz. De már indul egy Capra projekt, amit majd 4WS-re szeretnék átalakítani. Van 4WS funkciója, Tank mix, csörlő mix (két külön gomb ugyanazon a csatornán), van csatorna mix 2x. Állítólag "tudja a nagyok tudásának 90%-át", de 50 font az azért 50 font.
Videók alapján a Dumbo Gyro is egész használható, még akár belépő driftre is.
Én eddig boldog vagyok vele. Persze azért apróságokat változtatnék rajta, de nem néztem még nagyon bele miből áll moddolni a firmware-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Total Commander
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jogász topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest