- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
ADAM1337 #7246 üzenetére
Ennyiért nincs jobb, az tuti. Pár éves gyereknek meg még ez is bőven sok lesz.
Persze vannak gagyi típusok, de amiket linkeltünk, azok ár/érték arányban nagyon jók (ráadásul a brushless változatok 3 szálas szervóval jönnek, úgyhogy olyat teszel a helyére, amilyet szeretnél, ha nem bízol a gyáriban. A gátlókkal nekem nem volt bajom, 1x folyt el eddig egy, az is csak azért, mert nem volt meghúzva rendesen).
Én nemrég raktam össze a karácsonyi ajándékokat, TT02, M06, na ott a kit került ennyibe (akciósan!), és még kell hozzá minden más (szervó, TX/RX, akksi). Persze a Tamiya műanyag szívósabb, de attól még hogy hasonló legyen a minőség (holtjátékok, futómű, stb.), még kell rendelni csapágyakat, olajos gátlót, azokkal még aliról tuningolva is a végén 2x annyi lesz a vége, mint egy Wltoys-nak.
Persze fogok még Tamiyát venni (legközelebb ezt), de kifestve, matricázva, mindig jobban fogom sajnálni, mint egy csapatós Wltoys-t. -
joocek
aktív tag
válasz
ADAM1337 #7246 üzenetére
Nem egy Tamya ,HPI,Maverick De a töredéke!
Az ipari hulladék is meg maradt Mint kategória . Nekem a 979 jol bírja, igen mikor teljes gázzal egy 50X50 méteres területen a gyerek neki ment az egyetlen ott állo autóm kerekének. a bal első kerekével max gázon. Ősze tőrt 3500ft egy új alumínium alváz. (ALI). kipróbáltam nagyobb kasival. 30 perc játék után majdnem égettet még a alu alváz. A motor meghalt. 3500ft az uj de már 550 es. ami ezt is birja. A 12427 meg sokkal jobb nála. Azt még dugdosom a gyerek elöl. a másik meg donor lett egy csónakba.PERSZE HANGSUJOZOM gyereknek törni zúzni élvezni hogy pörög repül, ugy hogy apu nem kap szívrohamot. a 40 ezres kaszni lerepül
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest