Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• JoinR

őstag

válasz ADAM1337 #7246 üzenetére

Ennyiért nincs jobb, az tuti. Pár éves gyereknek meg még ez is bőven sok lesz.
    Persze vannak gagyi típusok, de amiket linkeltünk, azok ár/érték arányban nagyon jók (ráadásul a brushless változatok 3 szálas szervóval jönnek, úgyhogy olyat teszel a helyére, amilyet szeretnél, ha nem bízol a gyáriban. A gátlókkal nekem nem volt bajom, 1x folyt el eddig egy, az is csak azért, mert nem volt meghúzva rendesen).
    Én nemrég raktam össze a karácsonyi ajándékokat, TT02, M06, na ott a kit került ennyibe (akciósan!), és még kell hozzá minden más (szervó, TX/RX, akksi). Persze a Tamiya műanyag szívósabb, de attól még hogy hasonló legyen a minőség (holtjátékok, futómű, stb.), még kell rendelni csapágyakat, olajos gátlót, azokkal még aliról tuningolva is a végén 2x annyi lesz a vége, mint egy Wltoys-nak.
    Persze fogok még Tamiyát venni (legközelebb ezt), de kifestve, matricázva, mindig jobban fogom sajnálni, mint egy csapatós Wltoys-t. :B

• joocek

aktív tag

válasz ADAM1337 #7246 üzenetére

Nem egy Tamya ,HPI,Maverick De a töredéke!
    Az ipari hulladék is meg maradt Mint kategória . Nekem a 979 jol bírja, igen mikor teljes gázzal egy 50X50 méteres területen a gyerek neki ment az egyetlen ott állo autóm kerekének. a bal első kerekével max gázon. Ősze tőrt 3500ft egy új alumínium alváz. (ALI). kipróbáltam nagyobb kasival. 30 perc játék után majdnem égettet még a alu alváz. A motor meghalt. 3500ft az uj de már 550 es. ami ezt is birja. A 12427 meg sokkal jobb nála. Azt még dugdosom a gyerek elöl. a másik meg donor lett egy csónakba.

PERSZE HANGSUJOZOM gyereknek törni zúzni élvezni hogy pörög repül, ugy hogy apu nem kap szívrohamot. a 40 ezres kaszni lerepül

Új hozzászólás Aktív témák