Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz Apollo_21 #1275 üzenetére

60-70 ből lehet nem vennék 450est...az necces. Clonet meg egyáltalán nem...

Amúgy ami tényleg nem baromság szerintem sem egy 100as 150es kis heli, azt párszor büntetlenül földbe lehet döngölni. Vagy elsőre csak táv és szimulátorozni pár szár (nem vicc) órát és utána 450... vagy 3x ennyi pénz, mert sokba lesz a 60 ezres gép igen gyorsan.

• zolisx4

őstag

válasz Apollo_21 #1275 üzenetére

Nekem először 4 csatornás helik voltak ,vagyis megvan mind a 6 db még néha megreptetem őket .Ezekkel kezdtem.
    Utána jött kisebb 6 csatis heli Solo Pro 287A ebből 2 db van mert a lányom is helizik ,ez egy borzasztóan jól össze szerelt gép ,nagyon pilóta barát ,nagyon jó gép kevés karbantartást igényel .
    És ugye van a trex 450l dominator ezt viszont nem használom vagy nagyon ritkán ,ezt már könnyű földhöz verni ,a 450 nem kezdő gép .
    Könnyen elveheti az ember kedvét ha ezzel kezd .
    A táv hát nekem volt futaba ff7 távom van ,nekem ez a márka nem jött be,direkt itthon vettem ,a gari miatt nagyon jól tettem ,már 2 szer volt rossz.
    Spektrum DX6i táv van most használatban az ff7 helyett ,ez jó kis táv ,és belefér a keretedbe,kb,.

Én is bele estem egy hibába ,elég sokat repültem helivel ,ki kell próbálnom a repcsit is ,direkt mondták hogy szimulátorozzak ,de úgy voltam vele hogy ,tudom az irányokat nem számít hogy ha szembe jön menni fog.
    Az elképzelés jó volt ,az első felszállás volt az utolsó is ,az első fordulónál azonnal derékba törtem .azóta nem is repcsiztem többet ,a repülő helyett hajózom ,ez jól összefér heli -- hajó nagy baj nem lehet .

Új hozzászólás Aktív témák