- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Na igen, MT az jó testedzés.
SCT nekem csak simán nem tetszik, buggy és truggy meg eléggé máshogy viselkednek.
Nekem mondjuk pont mind a 3 van, épp azért mert mások.
Az mt egy bohóckodós kocsi, a truggy elvileg marha stabil (nemrég van meg, hétvégén viszem ki), de buggy elég agresszív, az meg azért tetszik. Illetve buggy kisebb, könnyebb, abban csak 3,5 ös moci van, az jó keveset eszik, ez is előny.(#1042) perge666
Itt olvashatsz róla tapasztalatokat. Van 1-2 gyenge pontja, de ennyiért talán nem elvárható, hogy hibátlan.
A forgalmazó marha segítőkész, alkatrész van és nem drágán. Szerintem elkezdeni modellezni tökéletes. És ennyiért új, nem zsákbamacska. Illetve teljes értékű modell, nem úgy, mint a wl toys kocsik, azok még csak játékok, ezt majd tuningolni is tudod, ha akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Mazda topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest