- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCPortal
csendes tag
Most egy nagyon csunya es rossz peldat fogok irni....
csupan azert, mert az RC, mint olyan, sajna vagy nem sajna, de egy draga hobby....tetelezzuk fel szeretnek egy uj szamgepet, mert sok uj jatekkal jatszanek, mert itt-ott lattam
elmegyek a boltba, kiderul, hogy nincs ra eleg penzem, ezert megprobalok olcsositani..egy darabig lehet kompromisszumot kotni, de meg ugy is keves, de en akkor is megveszem, mert ez kell nekem es kesz....talaltam egy jo gepet, olcsositottam itt ott es megvettem bele a legolcsobb videokartyat, de igy mar futotta ra...
hazamentem, eloszedtem a vacsi uj jatekom...es........fonoman is szolva nem az igazi...sooot...egy ido mulva meg a kedvem is elmegy tole.....pont ez van a modellezessel is.....okes, hogy megveszek egy jo alapgepet, de mikor a kiegeszitok kozul azt valasztom, ami olcso, nem feltetlen lesz orom benne a jatszas
itt most nem szeretnek semmire sem celozni, legyen csak annyi amit a videokartyarol irtam....ps: az olcson nem feltetlen az arat ertem, nem mindig a legdragabb a jobb....ez csak ugy mellesleg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Revolut
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xbox Series X|S
- Arc összefoglaló szerkesztés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest