- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho777
tag
válasz
RCPortal #300 üzenetére
ok hát én 20 ért vettem.. igen beszéltem csávesszel aki rcket épít és mondta hogy szerinte megér 10 et simán.. most azért 10 ezerért nehogymár ne lehessen kapni valami helit beltérit.. bakker... fater most vett zsir újj helit öcsémnek 6k ért.. azért egy használt heli ami megér 10 et és beltéri, az szerintem profi..
Az meg hogy mennyiért ajánlom az én dolgom aki megveszimeg aki nem az nem.. birom az ilyen nagyszáju embereket én tudok ennyiért meg annyiért.. hát jó nekik.. sajnos nem mindenki tud mindent k**vaolcsón megszerezni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest