- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
Pontosan nem tudom, milyen üzemanyaggal mennek, nem sima benzin, hanem valami metanol féleség. Remélem betéved majd egy hozzáértő és kisegít.
Ezek a terepesek olyan 40 körül mentek versenyen, egyenesben biztos ennél többet tudnak. Ezek inkább a rugózásra vannak kihegyezve, nem ritkán kerekenként dupla rugózással. Egyes pálya modellek a 100 feletti tempót is tudják, és kb 3 másodperc alatt el is érik azt. Tehát elég brutális az a 2-3 lóerő a 5-6kg-os tömeghez.
Az én F1-esem gyár szerint 56km/h-t tud, szemre nagyon gyors, de nem tudtam még elég nagy nyilt placcon kipróbálni.
Az irányítást szokni kell, de nem nehéz, gyakorlással megy az is ha szembe jön az autó, mert akkor ugye ami nekem balra az neki jobbra és fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest