- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zamar
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, amit tapasztaltam Pi 1-nél és 2-nél is. Alap felállás, hogy USB-n lóg egy külső HDD a routeren (1043ND) DDWRT-vel, amin samba fut. Megosztással nincs is semmi gond, Pi is szépen felcsatolja induláskor el is érni róla mindent. Pi-n többek között fut transmission kliens, ami a felcsatolt meghajtóra tölti a Linux disztróka éjjel nappal. Illetve csak töltené, mert egy idő után lehal a transmission és nem érhető el a webui. Ha újraindítom a szolgáltatást akkor megint jó egy darabig. Beállítottam, hogy egyszerre csak egy torrentet töltön és max 2mbyte/s-el, de így is. Mind a két eszközön tapasztalható ugyan ez, kábelen, wifin egyaránt. Hálózatról medialejátszással semmi gond nincs, simán viszi a 1080p-s sokhangsávos
filmeketvideófájlokat is. Arra gondoltam még, hogy más húzza a procit, de minimális terheléssel fut alapállapotban.Van valami ötletetek a megoldásra?
-
zamar
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Raspberry Pi 2-m. A problémám az vele, hogy a transmission-el letöltött film ILYEN hibát produkál sok esetben, de nem mindig. Nem tudom a hiba pontos megnevezését, de szerintem elég jól látható.
A rendszer, ami egyébként xbian egy 2 gigás micro sd-n van. A háttértár ahova a torrentek letöltődnek, illetve ahonnan lejátsza a filmeket a routerre van rádugva.
Pi B-vel ugyan ezzel a felállással tökéletesen működött minden. Sajnos a Transmissionben nincs force recheck, hogy megnézzem a torrentek hiánytalanul lejöttek-e. Korábban volt ilyen, de akkor nem csinálta folyamatosan a film alatt csak egy-két jelenetnél.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest