- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavarc
aktív tag
válasz
Celtis
üzenetére
Szia!
Nézegettem NAS-okat is. Közeépkategória 2 lemezzel kb 50-től indul.
Viszont eléggé megtetszett ez mütyür kütyü... szóval mennyire lenne ez a rendszer lassú?
Találtam jópár külföldi cikket főleg a PI2 elődeivel ebben a témában. Persze nem olvastam végig mind ezeket , de gondolom nem legóztak volna vele ennyit ha nem lenne megfelelő. Nyilván nálam is van az a szint, ami alá nem mennék... pl, ha torrent és másolás már nem működik, vagy torrent mellett szaggat egy sima avi dlna-n. -
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen zöldfülű vagyok málna témában. Néhány cikk és a fórum utolsó pár oldalának olvasása után vettem rá magam, hogy kérdezzek...

Szóval jelenleg az otthon lévő különféle rendszereket szeretném konszolidálni egy kütyüre, ezek pedig:
file server, dlna, torrent.
A kérdésem az lenne, hogy ez megoldható lenne-e Raspberry Pi 2-vel?
Jelenleg 2 db 2.5-ös külső HDD-m van, amit használnék a projekthez.
Ha kijelző nélkül használnám - az installációt kivéve -, akkor hogyan tudok kapcsolódni az eszközhöz? A linuxnál vagy a Win10-nél megoldható valamiféle grafikus távoli adminisztrációs felület, vagy kizárólag konzolon és rengeteget gépelve adminisztrálható?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- SFF PC - 14. gen./ 16 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- Gamer Gép - ASRock Z690, Intel I5 14400, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1 TB M.2 SSD, 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann