Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
Ez szerintem várható volt, hogy lesznek olyanok, akik a semmiből akar meggazdagodni elvet követik.
-
Amacs
aktív tag
Nekem is van benne, és én is meg tudnám számolni két kezemen, hányszor próbáltam ki, mert ugyanúgy merül tőle az akku, mint bármely más oprendszer alatt, ráadásul tényleg nem sok mindenre használható.
Az általam elképzelt dolognak tényleg csak annyi előnye lehetne, hogy egyszerűbb munkákhoz nem kéne bekapcsolni a normál hardvert, így energiát lehetne megspórolni. Ez pedig, hogy kinek mennyit ér, szerintem változó.
De ezek szerint, az eredeti kérdésemet megválaszolva: még nem volt konkrétan ilyenről szó, és nem is tervezi egyik gyártó se.

-
Amacs
aktív tag
Hagyományos notebook + Ez, egyben.
Gyakorlatilag 2 gép egy csomagolásban, így igény szerint azt használná az ember, amire épp szüksége van.
(Az express gate is ilyesmi elven született meg, csak annál nem volt külön alacsony fogyasztású hardver, így túl sokra nem ment vele az ember. Ezt pedig úgy képzeld el, mintha 2 alaplap lenne belerakva egy számítógépházba, mind a kettő ugyanazon perifériákkal, valahogy megoldva, hogy adott pillanatban melyik gépet kezelhetjük. Remélem így már érthetőbb, hogy mire próbálok kilyukadni.) -
Amacs
aktív tag
Nem tudom korábban volt-e erről szó itt a fórumban, nem gondolkozott el egyik nagy gyártó se azon, hogy notebookba integrálja?
Az egészben a lényeg az lenne, hogy mennyi ideig bírná egy mai átlagos notebook aksival.
Asusnak volt az ötlete, az express gate. Tényleg gyorsan elindul, de a fogyasztás ugyanott van.
Persze az árnak nem tenne jót, de szerintem kb egy 10-essel ha drágább lenne így.
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- World of Tanks - MMO
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC: Ryzen 5 8400f // RTX 4060 // 16Gb DDR5 // 1Tb PCIe 4x4 SSD
- Ealdó egy M1 -es MacMini
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Eladó prémium gamer PC Ryzen 9 + 7900 XTX 32GB DDR5 6000MHz
- Gamer PC - B450 WiFi -Ryzen 7 3700X, RX 6700 XT, 32 GB DDR4, 512 GB NVME
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann