- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
Ez szerintem várható volt, hogy lesznek olyanok, akik a semmiből akar meggazdagodni elvet követik.
-
Amacs
aktív tag
Nekem is van benne, és én is meg tudnám számolni két kezemen, hányszor próbáltam ki, mert ugyanúgy merül tőle az akku, mint bármely más oprendszer alatt, ráadásul tényleg nem sok mindenre használható.
Az általam elképzelt dolognak tényleg csak annyi előnye lehetne, hogy egyszerűbb munkákhoz nem kéne bekapcsolni a normál hardvert, így energiát lehetne megspórolni. Ez pedig, hogy kinek mennyit ér, szerintem változó.
De ezek szerint, az eredeti kérdésemet megválaszolva: még nem volt konkrétan ilyenről szó, és nem is tervezi egyik gyártó se.

-
Amacs
aktív tag
Hagyományos notebook + Ez, egyben.
Gyakorlatilag 2 gép egy csomagolásban, így igény szerint azt használná az ember, amire épp szüksége van.
(Az express gate is ilyesmi elven született meg, csak annál nem volt külön alacsony fogyasztású hardver, így túl sokra nem ment vele az ember. Ezt pedig úgy képzeld el, mintha 2 alaplap lenne belerakva egy számítógépházba, mind a kettő ugyanazon perifériákkal, valahogy megoldva, hogy adott pillanatban melyik gépet kezelhetjük. Remélem így már érthetőbb, hogy mire próbálok kilyukadni.) -
Amacs
aktív tag
Nem tudom korábban volt-e erről szó itt a fórumban, nem gondolkozott el egyik nagy gyártó se azon, hogy notebookba integrálja?
Az egészben a lényeg az lenne, hogy mennyi ideig bírná egy mai átlagos notebook aksival.
Asusnak volt az ötlete, az express gate. Tényleg gyorsan elindul, de a fogyasztás ugyanott van.
Persze az árnak nem tenne jót, de szerintem kb egy 10-essel ha drágább lenne így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
- Gamer Gép - ASRock Z690, Intel I5 14400, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann