Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
válasz
azbest
üzenetére
A vezérlési folyamat a kisebbik feladata lenne. Ellátna még egy HMI funkciót, és az adatok neten ( mobilon) is történő ellenőrzését is lehetővé tévő kommunikációt. Ehhez az Arduino mellé kéne egy PC, vagy laptop. Ezt szeretném megspórolni. Így talán már nem veréb van az ágyú elé kötve.
Üdv. -
tibi-d
tag
Sziasztok!
Most szereztem egy RPI3-at. Visszaolvasva a topikot szinte csak multimédiával, és web témákkal kapcsolatos hozzászólásokat olvastam. Valaki használja a Pi-t konkrét vezérlési feladatra ( GPIO-n keresztül)? Gondolok pl. hőfok-, teljesítmény szabályzásra, adatgyűjtésre, stb. Vagy ilyen feladatokra alkalmatlan ez a kártya? Eddig az Arduinot próbáltam befogni hasonló feladatokra, de hamar beleütköztem a korlátaiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann