- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
erkage #42955 üzenetére
En is azt javaslom hogy tegyel ra egeret, billentyut es lepj be. Megnezheted a wifi driver allapotat, tovabba az ip cimet, nev feloldast.
Nekem az RPi3 csinalta ezt par het utan, inkabb irtam egy scriptet amelyik ellenorizte a netet es ujrainditottade ha fel ora alatt reprodukalni tudod, akkor ellenorizheted mi lehet a problema.
RPi4 vezetekes nettel csatlakozik, soha nincs problemaja.
RPi0W-nek akkor nem latta a netet, ha a tapot az RPi4 USB-jerol kapta. Total nem latszott. Ha kulon tapja volt, akkor mukodott. Valamilyen zavar okozhatta... -
-
erkage
csendes tag
válasz
erkage #42900 üzenetére
#42902 cigam -> erkage #42900
"A Pi-nek van háza? Milyen messze van a routertől?"
Igen van, a hivatalos műanyag ház. 1 méter.#42901 kutga -> erkage #42900
"Nincs esetleg egy usb WiFi sticked? Sosem használtam az Rpi saját wifijét"
Jelenleg nincs. En is gondoltam rá, de az úgy nem lenne az igazi, meg hát azért van rajta saját, hogy működjön, főleg 1 méteren belül...FEJLEMÉNY:
Megjött a hivatalos táp plusz mellé egy hivatalos usb-a usb-b átalakító, csak hogy akkor már minden meglegyen, éééés ugyanaz....
Tehát pár percig működik, aztán egyszercsak elmegy a wifi (No wireless intarfaces found), mintha nem is lenne. Wifi továbbra is 1 méterre, és telefonos hotspottal is próbáltam újra (szintén 1 méterre).Valakinek még valami ötlet? Lehet hogy szimplán hibás?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged