Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz sunnysys #15268 üzenetére
Nekem ugyan ez a felállás van itthon csak TX-SR508 az erősítő. Most próbáltam ki amit írsz és nálam akkor jön elő a jelenség ha a Kodi hangbeállításnál a DTS kijelölést kiveszem. Mert ha nem vesz "normális" DTS jelet akkor csak kikeveri akár sztereó jelből is a Neo:6-ot. Tehát nézd meg,hogy ne csak a passthrough hanem a DTS kompatibilis erősítő is be legyen jelölve.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz sunnysys #15389 üzenetére
Szia!
Ez (szerintem) egyszerű hálózati probléma lesz.
Gondolom nincs forwardolva a 9091-es port, ezért nem éred el. A másik dolog, ami az eszembe jut, az az, h a melóhelyeken (pl nálunk is) a 9091-es port le van tiltva. (Ezért kell sock5 proxy )
Szerk.: egy router nem ártana otthonra is!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz sunnysys #15391 üzenetére
Egyáltalán a pppoe-t hogyan oldod meg, ha a modem adsl? (Foggalmam sincs milyen, ezt nem említetted, ezért csak gondolom)
Azt sem tudom, hogy modemnél kell e...
Mindenesetre jobb egy router, vagy a tesztelés idejére vidd be a melóhelyre, hogy egyáltalán bejön-e a tm gui.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
sunnysys
tag
válasz sunnysys #15394 üzenetére
megnéztem a Kodi/System/Openelec-e belül a hálózati beállításokat, és találtam egy IP címet, ami teljesen más, mint amit eddig el akartam érni rTorrent, vagy Transmission web interface-ről. lehet, hogy ezt az IP címet kellene megadnom, ha kívülről el akarom érni? Előzmény.
-
azbest
félisten
válasz sunnysys #22610 üzenetére
Első lépésként érdemes a teljes kártyáról egy mentést csinálni, hogy később vissza tudd állítani, ha valami rosszul sül el.
Nézd meg, hogy a boot partición bántott-e valamit. A fájlok módosításának dátuma segíthet ebben. Meg az eredeti raspbian rendszert egy másik kártyára/pendrivere kiírva onnan meg tudod nézni, hogy eredetileg mi volt ott, esetleg átmásolni onnan az eredetit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest