Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
feketegergo
üzenetére
Én az Extreme Digitalban vettem egy Canyon aktív hub-ot. Volt egy olyan gondja, hogy az usb-n keresztül vissza is küldött áramot a raspberry-be. Úgy vettem észre, hogy áramtalanítottam a raspberry-t és még mindig ment. Utána csak így használtam, semmi baja nem volt.
-
válasz
feketegergo
üzenetére
700mA szerintem nem elég. Én minimum az 1A-est ajánlanám.
Wincsi sem fog működni az USB portról, kell neki az aktív HUB.
Igen, pl úgy is táplálhatod, vagy GPIO porton keresztül -
lord.lakli
őstag
válasz
feketegergo
üzenetére
Én egy Samu teló töltőt használok 850mA-es. Ha nincs aktív HUB, akkor érdemes 1-1.2A-est venni. PI boltok azt árulják. Én aktív HUB-ot használok és nincs gond. A HUB-os visszatáplálás van akinek megy. Nekem nem, kellett túl jó minőségű HUB-ot vennem
Minden féle védelem van és nem táplál vissza áramot semennyit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Minden féle védelem van és nem táplál vissza áramot semennyit sem.
wassermann