Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aszpirin

támogató

válasz cigam #48683 üzenetére

Köszi! Levettem a miniatűr csatlakozót amit olyan nehezen csatlakoztattam a CM5-ön lévő anyához (apához? fene tudja ezeknél melyik melyik...). Méricskéltem.
    A kábelvégi miniatűr csatlakozó forró pontja és a házból kivezető csatlakozó forró pontja között gyakorlatilag nincs ellenállás, ugyanez van az árnyékoláó részek között. Az árnyékolás és a forró pont között nincs kapsolat. A kábel tehát nem szakadt, a rajta lévő cstalkozók pedig nem zárlatosak. A CM5-ön lévő csatlkozó sem zárlatos.
    Azt viszont fogalmam sincs, hogyan mérjem ki, hogy amikor rátekerem az antennát, ott rendes kapcsolat van. Mindenesetre befújtam kontattisztítóval. Egyelőre keresem azt a pontot is, amin tudom ellenőrizni, hogy a CM5-re csatlakoztatott miniatűr csatlakozó nak jó kontaktot alkot a forróponton a CM5-ön lévő forró ponttal... Egyelőre befújom ezt is kontakttisztítóval.... Ami eddig biztos: zárlat egyik csatlakozóban sincs, és kábelszakadás sincs. Ami nem biztos: hogy a csatlakozók biztos kapcsolatot létesítenek.

Új hozzászólás Aktív témák