- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
Köszönöm a válaszod!
A boot pendrive-val kapcsolatban én is erre gondoltam, csak nem láttam így leírva sehol és hozzáértőtől szerettem volna hallani.
Háromféle egeret próbáltam HP vezeték nélküli, valamint Lenovo és Logitech sima usb-s. Mindegyik mezei, olcsó, irodai használatra szánt egerntyű, semmi extra.
Az a helyzet, hogy már R Pi OS alatt is ezt csinálta, meg Debian 12 alatt is. A Debiannak és Kalinak próbáltam a 32 bites és 64 bites verzióját is. Borzasztó lassan írja ki az image-ket az SD kártyára, már nincs kedvem ezzel tovább variálni.
Egyébként sima X11 - xfce van rajta.Több tutorialt próbáltam, de nagyjából mind ugyanazt írta/mondta. Google-ben rákerestem a f"How to install {oprencernev} on Raspberry Pi" kifejezésre és végigmentem vagy 10-en, ami jött.
Ha sikerült volna pendrive-ról elindítani, akkor lényegében pendrive-ról futott volna?
Azt is próbáltam, hogy kivettem az SD kártyát, de akkor egyáltalán nem boot-olt sehonnan sem, hiába volt bedugva a pendrive.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Ryzen 5 7600X + 9060XT 16GB DDR5 konfig eladó
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann