- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ad@m
tag
válasz
hunaqua #45137 üzenetére
Szerintem ez attol fugg mennyire van terhelve, nekem 60fok volt armor case-el a maximum amikor ment a kodi és a widevine suboptimalis lett egy frissites hatasara és maxon porgette a procit folyamatosan. Ez volt az extrem terheles amit kapott, az atlagos headless uzem: nekem 40-45fok kozott mozog tobb web alapu servicevel.
-
-
ReFleXx
addikt
válasz
hunaqua #45137 üzenetére
alapbol 82 foktol kezd throttlingolni, szoval az a "jo" ha az alatt van.
ez nyilvan nem azt jelenti hogy ha 81 fok akkor jo.
nekem is 0-24ben megy, eloszor semmi nem volt rajta ugy 62 fok korul ment, azutan dobtam ra egy full cover alu armort akkor beallt 52 fokra, majd kesobb meg raktam ra egy 4 centis kis ventit igy megall 38-40fok korul.
Azt hozza kell tenni, hogy egy eleg tomott fiokban pihen a TV alatt, szal nem a legoptimalis a szellozes, de igy a ventivel es a bordaval teljesen huvos es hangtalan.Azert erosen fugg hogy mire hasznalod es mekkora a load. ha maxra van terhelve a 4 mag akkor fel tud menni 58-60fokra, de azt csak tesztek alatt erte el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged