- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
Először is köszi a választ, a kedvemet pedig egyáltalán nem vetted el, sőt!
Ez a rookie meg pro megkülönböztetés számomra csak azért furcsa, mert ha az embernek nem ez az elsődleges foglalkozása, de mondjuk fellőne magának egy egyszerű weboldalt, vagy levelezőszervert akkor már gondban találhatja magát ezen a téren.
Én nem vagyok informatikai analfabéta, tanultam és foglalkozom is szoftverfejlesztéssel a mai napig. Mégis sok fejvakarással járt és jár erre a területre átevezni úgy, ha az ember a feladatnak minél nagyobb szeletét akarja saját maga akarja csinálni, és nem akarja elengedni a kontrollt.
Lehet, hogy ez csak az én mániám, de ha ma már minden kapualjban programozókat nevelünk, és ugye ez a cél, akkor lehet ennek se kéne olyan nehéznek lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest