Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogyan lehet contab-ban megoldani a samba újraindítást? Próbáltam a következőekkel, de egyik se vezetett eredményre contab-ból futtatva. Ha a command line-ba manuálisan írom be bármelyik sudo... parancsot úgy működik, de pont a manuális dolgot szeretném kihagyni, automatizálva ahogy te is.
0 0 * * * sudo systemctl stop smbd0 0 * * * sudo systemctl start smbd0 0 * * * sudo service smbd restart
Egyébként semmi ezzel kapcsolatos dolgot nem találtam a log fájlokban amit korábban javasolt cigam. Ez a samba ennyire gáz tényleg, hogy nem tud folyamatosan 1 napig se menni és belassul inkább? -
Ez a lassulás nagyon idegesítő és mindig újra indítani
Ezek szerint fogadjam el, hogy bugos vagy nem is tudom mi ez? Egyébként az is random, hogy épp hány perc után, napokig nem is bírja, illve az is hogy hányszori ujraindítást igényel, mert ugye van hogy 1x nem is elég. Van esetleg linked mi alapján csináltad a crontabos újraindítást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- GAMER PC (Core i7-10700K UNLOCK / 16GB DDR4 / Gigabyte RTX 2060 6GB OC / 1TB SSD + 1TB HDD) garancia
- Gamer PC 3070 12600k
- Félgépek,jó állapotban,kiszórós akció,i3-i5,ddr3,h61m,intel hd
- i7 8700/ RTX 2070 super alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ezek szerint fogadjam el, hogy bugos vagy nem is tudom mi ez? Egyébként az is random, hogy épp hány perc után, napokig nem is bírja, illve az is hogy hányszori ujraindítást igényel, mert ugye van hogy 1x nem is elég.
wassermann