Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz duffbeer #36656 üzenetére

PI-t is kellene újat venni ha PI mellett döntök, mert van 3 is, de mindegyik 1-es PI, így már nem igazán állják a mai internet kihívását... Meg akkor már az I2S-es DAC-ot is cserélni kellene, vagy kézzel átkötni pinenként az újhoz, mert alapból nem lenne kompatibilis vele. Plusz ez így olyan 30k kiadás sacc / kb.

A Youtube nyilván nem a high-end zene forrása lenne, hanem a kényelemé. :) De megelpő, hogy az opus kodek mennyire jól csinálja a tömörítést, ABX vakteszten eléggé nehezen különböztettem meg az eredeti flac-től az opus 80k tömörített forrást és korombeli haver is így volt vele, pedig van igen jó fejhallgatónk meg dac + erősítő is hozzá.
    Úgy egyébként a TV vígan játszik flac-et és még gyorsan is kezeli a háttértárat, a flac-et meg pcm-ként kiadja optikán.

Viszont kamerát még szerintem csinálok az egyik PI-ből. Olyan helyen lakom, ahol pont rálátnék a város egy nagy részére, ha nem lenne ott a fal a TV mögött. Viszont a szomszéd falon van egy klíma, ahová ki tudom tenni a PI-t egy vízálló dobozba és a kamera képét hdmi-n be tudom hozni a lakásba, így a TV-n nézhetem a valóságot, mintha ablak lenne ott. :DDD Azt hiszem a PI1 még éppen tudja a 1080P kamera képet megjeleníteni szaggatás nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés