- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
PistiSan #3039 üzenetére
Szerintem ez az FPS probléma a régebbi megjelenítőre és az optikai lemezes DVD vagy BD lejátszókra vonatkozott, tudtak-e szinkronban működni a film paramétereinek megfelelően - mert a csak amerikai piacra gyártott cuccoknál elég volt csak a 23,9... Európában a TV viszont 25fps - a chip-ek fejlődnek, így ma már a legolcsóbb elektronika is képes ezeket megállapítani.
- De ha nem is veszel észre semmit, érdemes vele foglalkozni?
-
tg44
csendes tag
válasz
PistiSan #3039 üzenetére
Helló!
[link]
Szerintem ez az amit keresel.
Kelleni fog a mostani 2 sdkártyád tartalma img-ben, Ezeket tedd rá egy pendrivera (ami nagyobb mint az sdkártyád mondjuk 4x ) aztán az egyik kártyára tedd vissza az egyik eredeti rendszered, és az oldal alján levő módszerrel szedd szét az img-eket squashokra, másold vissza az usb-re ezeket is (illetve auto oda fog kerülni ha ügyes vagy). (Valószínű akkora kártya fog kelleni mint a 2 korábbi kártyád méretének az összege, vagy mielőtt kimentenéd őket img-be resizeold őket (pl 4 gb-ről 2-re [link] bár nem vagyok benne biztos hogy ez maradéktalanul működni fog így, de googlizni lehet még utána, backupolni meg kötelező előtte.)) Amikor ez is megvan felteszed a berrybootot, kiválasztod hogy usb-ről telepítenél oprendszert kiválasztod az egyik majd a másik filet és kész is elvekben.Az hogy egy-egy sdkártyát hogy tudsz tökéletesen backupolni az vagy win alatt win32diskimager vagy linux alatt dd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest