Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
Mint már korábban írtam...letölteni,netezni használom...a régi muzeális gépem akartam lecserélni...
A régi p4es gép kiváltására az orange pi tökéletesen megfelelt...youtube-ozni oksotv-n szoktam,meg filmet nézni is...másra nekem nem kell, ski mediaboxot akar építeni,annak ezt én sem ajánlanám
de olcsóbb ha megveszi egyben 20ezerért a médiában vagy az edigitalnál mint hogy egy ilyen boardból áll neki összerakni, közel drágábbra jön ki majdnem...persze aki barkács szellemű,vagy ismerkedni akar ezzel a technológiával,meg van anyagi forrása rá,az hajrá 
amit cigamnak írtál az anno lehet érvényben volt...mára már nem annyira...anno mikor bejött az orange pi, lehet olyan volt ahogy mondjátok, én nem csak papírra alapozok, hanem személyes tapasztalatokra is, de megfogadom, be fogok szerezni ezy raspi3b-t...ha már ennyire próbáltok győzködni hogy a naripc szar...kíváncsi leszek a málnára

Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de olcsóbb ha megveszi egyben 20ezerért a médiában vagy az edigitalnál mint hogy egy ilyen boardból áll neki összerakni, közel drágábbra jön ki majdnem...persze aki barkács szellemű,vagy ismerkedni akar ezzel a technológiával,meg van anyagi forrása rá,az hajrá
wassermann