Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Én abszolút kezdő vagyok, ennek tükrében olvasd.
OMV-t néztem egy darabig, de örülök, hogy nem foglalkoztam vele. Sima raspbian-t futtatok. Rpi3, 2.5A-es táppal. Lite-hoz úgy olvastam, hogy a 2GB kártya megfelel. (A gui-t talán egyszer használtam, csak lusta vagyok váltani egyelőre lite-ra.)
Torrentezés erről megy (transmission). Ezzel kapcsolatban van egy apró bug.
Adattárolóként egy maxtor m3 portable 1TB hdd van rákötve. Aktív használatban van, nem tapasztalok problémát.
Hálózati másolás érezhető, de ettől eltekintve kiszolgál mindent (CAD munka, filmezés, torrent megy egyszerre általában gond nélkül). Most szeretném majd rákötni az usb nyomtatót is. -
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Az OMV azért nem lesz valami fickós a PI-n, de menni fog.
Külső HDD-hez meg külső táp / aktív HUB szükséges.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann