- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
szasanyi #17096 üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni. Elég egyszerű beállítani. Anyuméknak raktam össze egy RPi2-t úgy hogy sose volt Raspberry-m előtte. Körülbelül egy óra alatt beállítottam, WiFi-vel, mindennel. Pedig nekik régi CRT-jük van, úgyhogy még bénáznom kellett a Kodi menüjében mire rendesen beállítottam a kép pozícióját. De ilyen HDMI-s kijelzőnél eleve nincs.
(Szerintem többet paráztam a 4 érintkezős jack-ből RCA kábelen hogy jó lesz-e, de végül egy Sony camcorder kábel jó lett hozzá. Két dugót igaz fel kell cserélni a TV-be dugva, de amúgy szépen teszi a dolgát.)
-
dugesz77
őstag
válasz
szasanyi #17096 üzenetére
Lg -nél a HDMI CEC-et Simplink-nek hívják.Pioneer-nál meg Kurolink-nek. Ha valamelyik szerepel a adatlapokon akkor nem kell foglalkoznod a távirányítással. Illetve ha egy erősítő is van elé kötve akkor azon engedélyezni kell a jel átengedést. Ja és én 38 évemet tapsom tehát kis tacskónak hívhattok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged