- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
-
D@reeo
aktív tag
Üdv
Kiadtam a parancsot, de semmit se telepített, frissített...Még mindig nem működött.
Aztán megint bementem a beállításokba, állítottam jelszót és megjelent az AirPlay ikon, de jelszó miatt megint nem ment. Töröltem a jelszót, restart és most már működik, ha esetleg valaki ugyan így járna... Tehát jelszót beállít, töröl és jó leszsamba elindítása sokáig tart nálam is... De még mindig jobb mint az FTP, mert ha FTP-ről akarok elindítani egy filmet, akkor előbb le kell "tölteni" a merevlemezemre teljes egészében, nem? Mondjuk nekem a sebesség itt is kb 0.5MB/s...
-
vzoltan
aktív tag
en jobbat mondok
ipadrol ha kiadom a \\raspbmc elerst, szepen rakeredez h melyik userrel szeretnek belepni
mondjuk root, belepek, es latom az egesz "gyokeret" path = /
be is allitottam h legyen irhato, tudom is irniugyan ezt mar Ubuntu alol nem tudom megtenni. egy ures folder fogad mikor felcsatlakozik, es meg csak usert sem kerdez....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 16GB DDR4 RX6700XT 12GB!
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RX6800 16GB!
- Erős gamer gép bontás/ egyben
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest