Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saughassy
aktív tag
válasz
-ZeeZee- #44658 üzenetére
Én 1 hete csinaltam az Imagerrel, az ujabbakban mar benne van a HASSOS, azt kiirtam a radugott SSDre, es csont nelkul bebootolt egy PI4. Valami megkavarodhatott nalad. Ha nem az SSD az alapertelmezett bootolhato, arra azt javasoljak, hogy SDre irj egy bootselector imaget, es azzal tovabblokod az elso sajat bootig. Igy meguszhato a linux buzeralasa.
A migralas is konnyen ment, a HASSOS az elso bootkor kerdezte is, hogy van-e backupom, ott betalloztam neki es par perc mulva ment minden. Pedig van mar szepen benne addon, RF, Zigbee, satobbi.
Kitartas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest