- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Rainbow Six Siege

Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
tegnap találkoztunk egy csaló párossal, de ők voltak a legdurvábbak eddig.. aimbot + wh... durva volt.. ennyire látványosan még senki nem csalt rankeden.. ment is a videó, hogy dobják ki őket minél hamarabb
-
AD4MINATOR
nagyúr
Igazából én nem támadásra szoktam használni, hanem bandit+jammer cuccokat elhárítani vele, mert sokszor nem jön emp-s operátor a csapattal, amikor meg igen akkor nem velem jön, vagy meghal
Így viszont most gránát nélkül sokszor bonyolult termitet felrakni, mert senki nem segít
na mindegy, megvan már a 25k r6 renown pont, pár nap és én is feketeszakállal megyek termite helyett 
-
CHaooSS
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
na látod? mondtam, hogy kell a gránát

-
Rony949
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Thermite az olyan mint mobáknál a support, senki nem akar azzal lenni. Pedig ez elég szomorú.

-
Rony949
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Engem is eddig egyszer cheatereztek le. Nagyon jó érzés volt.

Ash-nek a fegyvere NAGYON jó. Tisztességes sebzése van, remek tűzgyorsasággal. Csak hát ugye a 1-es védelme van. De ha ügyes vagy és nagyon jól lősz, Ash-el egy állat lehetsz.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Blackbeard-el én is többet szívok, de Valky kis mpk-ja is elég kellemetlen tud lenni
tegnap végre megvolt az első lecsíterezésem Ash-al ^^
ezt is megéltem r6 siegeben 
Amúgy csak szerintem erősebbek a pajzsosok pisztolyai? mintha kicsit nagyobb sebzést adnának a patch óta, volt hogy egy full hp-s rook-ot armorral 1 lövéssel leszedtem mellkasba...
persze chaten rögtön jött az anyázás de én is néztem hogy mivolt ez
szóval vannak érdekes dolgok még mindig.... -
CHaooSS
őstag
Valkyre nem vészes? olyan mint fénykorában a Frost csak van mellé még egy Desert Eagle
-
AD4MINATOR
nagyúr
Az update jó. Sok újítást hozott, tetszik IQ és Montagne buffolása. Blackbeardöt tuti nerfelni fogják, mert jelen állapotban túl erős.
Csalókkal azért találkozol egyre kevesebbel, mert mennek át más játékra, megunják ezt. Nem a patchek miatt vannak kevesebben. Talán ha most beindul a cheat-ellenes háború a season2-vel akkor még kevesebben lesznek.. kitudja... de az biztos, hogy nem a patch miatt vannak kevesebben. -
Rony949
őstag
Valkyre nem vészes. Végre van értelme IQ-t hozni. Viszont Blackbeard tényleg OP, őt majd biztos nerfölni fogják. Csalókkal meg - patchről patchre - egyre ritkábban találkozok (persze lekopogom). A netkód is végre normálisan működik. Rendesen beadja a lövéseket, most már tényleg látom konkrétan ahogy az ellenfél kidugja a fejét, nem úgy mint a korábbi állapotoknál hogy még az ellenfelet se láttam és úgy haltam meg. Nem, látok rendesen mindent.
Egyelőre ez a legjobb update ami kijött a játékhoz, úgyhogy nem értem a sírást.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Na igen az új operátorok nagyon erősek... BB-t eddig egyszer se sikerült leszednem szemből, Val SPAS-ja meg ugyanolyan erős mint a super90 fénykorában.

Én nem értem miért nem tudják jól balance-olni ezeket... lefogadom már most, hogy SEASON 3-ban lévő brazilok is eleinte túl erősek lesznek, mikor kijön a DLC

-
CHaooSS
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
egyre szarabb.. szánalmas.. meg a két új karakter is.. áá nem op egyik se..
mindenhol shotgun meg pajzs.. -
CHaooSS
őstag
csalók nem változtak, gratulálok ubisoft..
szánalmas szar banda -
AD4MINATOR
nagyúr
Nem olyan rég... Lehet az UHD textúra pakkhoz is jött valami frissítés, mert szebbek a karakterek! Bár továbbra sem olyan szépek, mint amilyennek kellene lenniük szerintem.....

Az új MvP rész meg kész vicc grafikailag, ugyanis magas beállításon full homályosak a karakterek mikor mind az 5 látszik, majd mikor rázoomol a top3-ra akkor élesednek ki
(nem hiszem el, hogy annyi idő alatt nem tudja betölteni teljesen a textúrákat...?) -
glspeter1
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pedig a PS4-es verzióra is ráférne egy "javítást" javító peccs, mert a menü iszonyt módon akad.
Karakterválasztásnál pl. mint egy diafilm.
-
golf2gt
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
8 gb? Te mikor léptel be utoljára? Nekem 4.8 gb volt.
-
glspeter1
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gondolom PC, mert PS4-en nincs semmi.

-
AD4MINATOR
nagyúr
Megérkezett a patch, 700mb + 8GB...
nem semmi 
-
glspeter1
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor jól sejtettem, így a volt akciós árát sem éri meg.
Bár a 25k pontot azért sokallom, de hát ez van. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
glspeter1
üzenetére
Továbbra se éri meg a SeasonPass itt.
Annyit kapsz érte, hogy 1 héttel hamarabb játszhatsz az új pályákon (eddig ugye Yacht és Border) és az új operátorokat akik a DLC-kel jönnek (Frost+Buck & Blackbeard+Valky), nem kell feloldanod darabját 25.000 r6 pontért. Meg kapsz valami fegyver skint is, de csúnya

-
glspeter1
őstag
Season Pass amúgy ér valamit ?

Bordert ugye megkaptuk + a két új op is kioldható lesz 5 nap múlva. -
törölt tag
válasz
Karesz0995
üzenetére
Nem. Pajzsos karaktert nem használok.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995
üzenetére
Montagne-nál nekem van párszor amikor 60-ról lemegy 30-ra mikor épületen belül megyek a pajzzsal.. érdekel
-
törölt tag
Sziasztok!
Már a játék megjelenése óta jelen van ez a bug, de most a patch letöltése után kb. minden 4 meccsen leesik az fpsem 60-ról 20-10-re. Több haverom is mondta, hogy előfordul neki is ilyen. Nvidia és Amd kártyánál egyaránt. Valaki tudd valami megoldást rá? Vagy valami infót, hogy miért van ez? -
Karesz0995
tag
Nem értelek titeket, én nagyon jókat szoktam játszani
és alig találkozom ezekkel a problémákkal. -
RaGi91
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én a napokban adok neki még egy esélyt. Az előző patch óta játszottam pár órát, de mivel az alapvető hibákat sem javították, ezért vártam még vele. A napokban kipróbálom megint, hogy javítottak-e ezen az "arcade" lövölde stíluson.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Igen sajna a lagg nagy probléma továbbra is, sőt néha rosszabb a helyzet, mint eddig... a killcam is még mindig bugos, úgyhogy teljesen ne bízz benne... (nem értem miért nem tudják megjavítani azt is már féléve...)
Remélhetőleg most a SEASON 2 által több játékos visszatér és jobban odafigyelnek erre (vagy csak még többen fognak laggolni
) -
1m1s
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Lehet csűrni-csavarni a dolgot, de az elmúlt időszakban halhatatlanok voltak a pajzsosok.Lőhetted a lábát, a fejét, dobhattál rá c4-et nem halt, ellenben ő rádnézett még bezoomolnia se kellett a fegyverbe, már halott is voltál.
-
CHaooSS
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
néztem a replayt, hogy guggolt már a sarokban és elkezdett tölteni akkor kapott kettőt és mikor még célozva lőtt még kapott egyet fejbe..
de nem hiszem mert mindig szar volt a szerver és azért ekkora lagg lehetetlenátlagos 120-150es ping már eleve szégyen.. egyik nap is frost-al átfutottam két ajtó között ( full hp-val) ami kb 1,5m volt és a replayben az látszott, hogy kb 3 lövés talált el a többi meg a levegőbe ment ahol fröcsögött a vérem és meghaltam az ajtón belül.. hát kösz
nem igaz, hogy nem képesek normál szervereket létesíteni a játékosoknak miközben mi meg kiadtunk egy rakás pénzt érte.. nem holmi 3 ezres játék ez..
-
AD4MINATOR
nagyúr
Amiket írsz az network, kapcsolati hiba, lagg miatt van.
Amúgy pajzsosokat messziről kell kiszedni vagy közelről C4-el, hiszen ők pont közel-harcosok, ezért ha közel vagy akkor nem tudod counterelni őket, főleg szemből. Ja és shotti amúgy sem a legjobb ellenük, és sokszor átváltok pisztolyra ha pl. Frost-al megyek és szembe kerülök egy ilyen pajzsossal.
-
CHaooSS
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
nem a játék hibája? mert az, hogy shotival hármat beledurrantok amikor tölt és céloz és nem hal meg és visszalő áá
gyorsabban fejbelő úgy, hogy le kell raknia a pajzsot mint én úgy, hogy be vagyok már célozva és lövök is.. ahaeddig nem volt ilyen az elmúlt időszakban lett ez.. eddig nem volt ennyi pajzsos, de most szinte alig volt olyan meccs ahol ne lett volna legalább 1
-
AD4MINATOR
nagyúr
A pajzsosok valóságban is erősek szemből
ez nem a játék hibája.... velük szemben csak szimplán más taktikát kell alkalmazni, ahogyan majd Blackbeard ellen is (flanking vagy c4).Persze ha egyszerre 2-3 pajzsos ellenfél van az nagy szívás, de jó csapat-koordinációval megoldható az is, de természetesen ehhez kell egy normális csapat. Valószínűleg full random csapatot kiszopat 2-3 pajzsos, de a C4 ott is nagy segítség tud lenni, meg szerencsére csak 1 Blitz van, így őt érdemes elsőre kiiktatni
-
CHaooSS
őstag
válasz
norborg_
üzenetére
nekem i3-6100-van ami 22%-al erősebb, de én ultrán tolom és így is elég
4130-al is menni fog a játék nem kell aggódni
30 az ink. legyen 40 és akkor használtan lehet egy gtx950
______Feree13: remélem a pajzsosokkal kezdtek valamit mert, ha nem törlöm le ezt a sz@rt.. régen szarok voltak most meg nem lehetett lelőni őket csak nagy nehezen és csomó olyan meccs volt ahol mindig volt 2-3 pajzsos.. remélem végre normálisan meg lettek csinálva
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát faszán hangzik meglátjuk mi lesz belőle...
-
norborg_
csendes tag
Üdv!
I3-4130 procim van és most készülök vgat venni mit ajánlanátok olyan 30 körül? Max felbontás 1440*900 lenne. A proci elég a játéknak? Köszi előre is a segítséget. -
AD4MINATOR
nagyúr
Patch size ~4.56GB
Néhány fontosabb: 2 új operátor, 1 új map, Frost nincs c4, Thatcher EMP-jének kisebb a sugara, Montagne pajzs jobb lett, IQ cucca jobb lett, Thermite nincs frag, FBI recruitnak shield 3 armoros lett, fények és színek jobbak (épület be és kinézés, killcam és low HP esete), autók ablaka átlőhető, fekete lesz a menü, meg lehet szakítani a cucc lerakást ezentúl, operátor és fegyver tuningolás (SKINEK + charmok), + több cucc lesz a "shopban" és a fegyver skinek olcsóbbak lesznek, új rank-system, Ban escalation is now harsher for cheaters...SIEGE CODE OF CONDUCT
-
CHaooSS
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
hát összességében egyik legjobb igen
de pontosságra nincs a jók között , na befejeztem 
-
CHaooSS
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát azért "messzire" van jó pár ami sokkal jobb és simán lehet vele sorozni, ha kel
De nem azt mondom, hogy rossz fegyver mert azért szeretem, de azért tudnék sorolni párat ami azért hatékonyabb -
CHaooSS
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sebzéssel meg tűzgyorsaság miatti célzással egyetértek, de azt nem mondanám, hogy pontos
messzire csak 1-2őt szoktam lőni egyszerre mert eléggé szór akkor -
AD4MINATOR
nagyúr
Thermite fegyvere az egyik legjobb a támadók közül, nekem a kedvencem. Nem elég, hogy 41 a sebzése, de elég pontos is, de igaz, lassú a tűzgyorsasága, emiatt jól kell vele célozni.

A gránát sokszor jött jól nekem is, de pont ezért OP
lássuk be, nem elég, hogy átmegy bármilyen falon, még gránátja is van a jó puskája mellé? 
(Frosttól amúgy nem a gránátot, hanem C4et vették el, a korábbi kommentemben rosszul írtam)
Blackbeard meg kapott úgy is fejlövést, hogy guggolva ment előre pajzzsal
sőt ki is lett lassítva és még a kommentátor is mondja, hogy ez akkora bullshit, hogy csak na, ugyanis 0.00001 milliméternyi pixel lógott ki a pajzs mögül... ergo szar hitreg továbbra is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CHaooSS
őstag
Frostnál megértem, hogy elvették, de thermite-től miért kellett elvenni a gránátot.. ? fegyvere sem a legjobb, sokszor jól jött az a gránát..
Frostnál megértem, hogy elvették, de thermite-től miért kellett elvenni a gránátot.. ? fegyvere sem a legjobb, sokszor jól jött az a gránát..
Blackbeard amúgy nem lesz op mert ahogy láttam a videóban hamar szétmegy neki
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Karesz0995
üzenetére
Ezek a charmok pont arra jók, hogy a nagy campelések közepette legyen mit nézni a fegyveren a camo-n
kívül
(a saját operátor skint úgyse látod...) -
Karesz0995
tag
Az összes autó ablakán át lehet nézni, de lőni nem. Elég hasznos dolog tud ám lenni

glspeter1: Pedig most hogy itt az új védekező operator, nagyon is hasznos lesz az IQ, simán ki lehet majd szúrni a kamerákat. Kb. kötelező támadó karakter lesz szerintem.
k-adi: Hát ezekre a charmokra aztán sok szükség volt
Még a skineket megértem, de ez?! -
AD4MINATOR
nagyúr
Melyik pályára gondolsz? írd körül de a neve jobb lenne
Mert House-nál van garázs, de nincs teherautó, a külső autók pedig rendőrkocsik.
A másik pálya a konzulátus, ahol van teherautó, fehér is, de kint nincs hummer a garázs előtt.
A harmadik pálya pedig a havas ház (chalet) ahol egy csónak van bent de sehol nincs fehér teherautó.
A negyedik lehetőség pedig a ClubHouse lehet de ott kint van a fehér teherautó és a garázsban motorok vannak.
Szerintem te egy fekete rácsozott swatos jeepre gondolsz ("hummer"), azokon nem lehet átlőni nyilván.
-
mk86
tag
Hali!
Van az egyik pályán( sajnos nem tudom mi a neve...), a garázsban bent van egy nagy fehér teherautó, kint pedig még 2 kocsi, az egyiket Hummernek láttam...na már most...ha kint emögé beáll valaki az ablakához, akkor simán belát, és mi is látjuk őt, csak éppen kilőni nem lehet. Igaz, ő sem tud az ablakon keresztül belőni, a kérdés az, hogy ez bug, vagy páncélozott lehet a kocsi ablaka? -
AD4MINATOR
nagyúr
Frostnak nincs gránátja már (barbared wire van helyette)
Thermitenek sincs gránátja (neki flash van helyette)
Vannak mostmár charm-ok a fegyvereken
+ új customization menü -
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
glspeter1
üzenetére
Azért most már elég hasznos a cucca így:
IQ 4. perc ( Reveal Stream összefoglaló)
A fényeknek én is örülök, mert eddig mindig féltem az ablakoktól nappali pályákon

A rang reset szerintem pont emiatt van, mert össze-vissza dobált be embereket egymás ellen!
A lényeg, hogy most úgy néz ki tényleg elolvastak pár közösségi kommentet és azokat is belerakták, javították

-
glspeter1
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Blackbeard nagyon állatul néz ki.

A pózolás szerintem egy felesleges hülyeség. A skinek hidegen hagynak, akárcsak az IQ, nem használom.
"a fények gyengébbek" YES! Ideje volt! Meccsek közti loadout szerkesztés jöhet, kicsit hiányoltam is.
A rangokkal nekem semmi bajom nem volt. Azzal már annál inkább, hogy a rendszer pont telibef*ssa, hogy kit kivel rak össze. -
AD4MINATOR
nagyúr
DLC #2 | SEASON 2 | DUST LINE

Border nevű map érdekesnek tűnik, viszont a 2 új operátor nagyon OP. Azt hittem a támadó pajzsos nem lesz az, de sajna az
A védő csaj kamerája pedig nagyon hasznos tud lenni, feldobva a tetőkre, váratlan helkyekre, stb....Blackbeard = tunner fight king
Valkyrie = roaming queenSzerencsére marad 25.000 ezer r6 pont ha jól értem. (nem emelték fel 50.000re)
A fegyverek is túl jók szerintem
a scar állat, de ahogy látom a spas az új super90
remélem azért nem lesz túl erős...
Ami még érdekes az:
-. a cod bo3ból átvett győzelmi pózolás (szerencsére a szánalmas táncikálások nélkül) a meccsek végén
- az új operátor skinek!!
- IQ átdolgozása!!
- Montagne pajzsa szélesebb, erősebb lett
- a fények gyengébbek = most már csak félig vakulunk meg ha kinézünk vagy benézünk az épületbe
- plusz kényelmi funkció AMIT MÁR FÉL ÉVE (jobb később, mint soha
) kér a közösség: meccsek közti loadout customization 
- rankok resetelve lesznek (új számítási módszer lesz végre..)
- új red dot ? -
CHaooSS
őstag
Az rohadt idegesítő, hogy taktikus játék, de szar arcade az egész.. azért elvárná az ember egy ilyen játéknál, hogy ne ilyen arcade fos lövölde legyen..
-
RaGi91
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az eddig látottak alapján, lehet visszatérek és adok neki még egy esélyt.

-
AD4MINATOR
nagyúr
-
golf2gt
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerencsére olcsón hozzájutottam

-
golf2gt
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem már mindenki azt várja. De már csak hetet kell aludni

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sajna én is így gondolom.

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pontosan így vagyunk mi is. A nagy patchet megvárjuk és ha nem hoz érezhető javulást, legalább egy kritikus ponton ....
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nekem kicsit korábban elszállt az agyam ettől a játéktól, de pl. tegnap egymás után haverral lehoztunk 6 meccset full random emberekkel... Szóval nagyon lobby függő játék, ha senki nem csal és nincsenek "szuper érzékeik" a játékosoknak, akkor még néha élvezhető is.
De persze ez még mindig nem menti meg a szar matchmaking rendszert, illetve a hitreg is kakaó még.
Én még megvárom a dlc2 -t, kíváncsi vagyok az új operátorokra, elvileg 1-2 hét és jönnek. Ha azzal a nagy patch-el sem látható javulás akkor szomorú leszek
-
1m1s
tag
Na akkor lehet én is hasonlóval találkoztam.Egyszerűen halhatatlan volt a shielde, fejest adtam neki + kapott a c4-ből is és semmi, majd haver is megtunkolta, persze eredménytelenül.
Amúgy engem már ez sem zavar, a játék játszhatatlan sajnos, mondom ezt úgy hogy level 100 vagyok.Feree13: Életemben egyszer cheateltem, de az is csak doom-ban volt.

-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995
üzenetére
tegnap tudtam meg, hogy mekkora egy hulladék ez.. CheatEngine-el lehet benne csalni.. pajzsosoknak felhúzták az életét aztán lőhettük lófasz nem történt.. 2 tár belement a fejébe és vígan lelőtt.. szánalmas, hogy ilyen miatt szoptunk nem 1 meccset
-
oneak7
tag
Valakinek van kedve rankedezni?
-
Burki
aktív tag
Lenne igény PH-s eventre egyebkent? Mint a Battlefield 3-4 topikban. Valamelyik hétvégére lehetne valamilyen szervezettebb formaban egy tournamentet csinalni. Mar ha lenne megfelelő mennyiségű érdeklődő.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Ha kilépnek a majmok hamar az nem baj, sőt, jobb is, mert amúgyis szarok volt akkor.... ha jön helyükre új valaki (aki normális persze) az jó, de ha nem akkor meg 4v5 még nem halálos annyira... jóóó egy 3v5 már necces, de ilyenkor meg sokszor lehet arra alapozni, hogy az ellenfél vakmerő lesz, mer' hát haver 3v5, kettővel többen vagyunk!!... aha, aztán 1 perc után már 3v2
(nem egyszer volt már ilyen, hogy emberfölény-hitben berusholtak aztán bumm)Nyilván ha platinákkal dobja össze a te cooper csapatod az szívás, de attól még esély megvan, mert szerencsére nincs több HP-jük, mert nem rpg ez.
Annál meg nincs is nagy öröm, mikor kis ezüstként leszeded a 3-4 fős platina klánt. 
Velem is előfordult már, hogy az 5 fős csapatomból 4 meghalt, mert elbaromkodták a kört, de egyedül lehoztam végül (csoda
ash rc4-e nagyon OP, meghát smoke uzi-ja sem rossz még az új dlc patch-ig??) aztán persze a társak által utána rögtön ment a mikrofonba az üvöltés, gz, nájsz, chaten meg a rekt és haha noobs! szokásos oltások az ellenfélnek
(miközben ők lofszt se tettek a sikerért ugye
)szerk.: új taktika kipróbálása már nem esik a majomkodás kategóriába szerintem... jó nyilván ha vakmerő taktika és ostoba akkor kár a körért
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Onnantól nem tudom komolyan venni hogy egy játékból alhangon 2-en lelépnek amikor először meghalnak, majd talán a következő körben kapunk újat vagy sem, mindez az ellenfél csapatában dettó, és ilyen 5v3akat nem tudok komolyan venni. Ennyi. Illetve casualban tudok kipróbálni új taktikát esetleg, amibe vanhogy elég ahmar belehalok. Rankeden ilyet nem teszek meg. Ennyi.
ill. 5 playerből mindig van egy idióta de szerencséd van ha csak egy, és elmajomkodja, innentől kezdve te hiába veszed komolyan ha többiek barmok. nah ezért nem veszem én sem komolyan...
meg hogyan vegyek komolyan egy olyan csapatösszeállítást hogy 3 ezüst, két bronz vs 2 platina 2 diamond, 1 arany (ez többször megtörtént már) Ezt hogyan lehet komolyan venni?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
én nem értem miért kell elbaromkodni a casualt.....
attól, hogy nem vagyok pro, mert kevés időm van játszani (ezért nyilván rankeden elpicsáznának), még "komolyan" szeretném lejátszani azokat a casual köröket nem ilyen elhülyéskedem bohócokkal
sose értettem az ilyet... ha baromkodni akar valaki akkor menjen custom game-be haverjaival de mások játékát ne rontsa már el... ezerszer inkább játszok 1 csíterrel, mint egy ilyen majomkodó playerrel -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Karesz0995
üzenetére
Én rankedről beszéltem. Casual egy vicc kategória, azt én is elhüjülöm.
Casual szvsz lehetetlen komolyan venni. Ahogyesik úgy puffan csapatösszeállítással... no komment.
Pont ez a baj hogy sokan a rankedet sem veszik annak...
-
oneak7
tag
Sziasztok!!
Ebben a játékban lehet olyat csinálni mint csé-ben hogy egy adott map-ra felmegy a csapat és átbeszélik a taktikákat? Mármint hogy csak 5en vagyunk fent a szerveren!
-
Karesz0995
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Casualra lehet csak hülyéskedni járnak fel, ez is megfordult már a fejemben. Mert az ilyen magas rangokat nem lehet csak úgy véletlen összeszedni. Én spec. komolyan veszem a casualt, mondjuk nem is járok rankedezni

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
na igen, ilyesmi velem is sokszor van... indul a meccs, nézem, csapatomban 2 platina + 1 gyémánt szuper katona... na mondom király, itt alázás lesz.... hát sejted hogy nem az lett
a legnagyobb rank-osok hullanak mint a legyek, a platinások 1 perc alatt kilövették magukat
de persze a gyémántos se bírta ki a kör végéig 
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jah, persze a velünk lévők hiába aranyak vagy akármi, 2-en 20sec-en belül meghalnak a 3. 1 percen belül és akkor mehetünk ketten 5 ellen, jobb esetben 4 ellen. Agyhalott majmok vannak mindenhol....

-
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Karesz0995
üzenetére
de érted, azt hinné az ember hogy aki elvergődik lvl100 fölé az legalább nem a faajtóra rakja a thermitet.....
de neeeeeeeeeem 
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem, ez nálunk is megvan ez az érzés. De inkább csak a legutóbbi patchek óta.
Gyakorlatilag folyamatosan nagyobb rankú emberekkel pakol össze a játék. Frusztráló. -
KOre2
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem a játékot és igencsak tetszik, hogy inkább a taktikai részen van a hangsúly, de ehhez már értelmes csapattársak is kellenek, ami nem mindég jön össze random meccsen, ezért a ranked kezd frusztráló lenni.
Ha hiányzik még ember valahova, szívesen csatlakoznék. uPlay nick: core-k
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Karesz0995
üzenetére
új operátorok
Navy Seals
a csaj Valkyrie: Sticky Cameras
Spas 12
DeagleCamera nézhető az összes társ által (és kívülre is rakható)a pasi Blackbeard: pajzs a fegyveren
a DLCvel érkező új pálya közel keleten lesz
SP-seknek Május 9, többieknek Május 16
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Intel Core i5 8500 - Hibátlan, próbagaranciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így viszont most gránát nélkül sokszor bonyolult termitet felrakni, mert senki nem segít
na mindegy, megvan már a 25k r6 renown pont, pár nap és én is feketeszakállal megyek termite helyett 

persze chaten rögtön jött az anyázás de én is néztem hogy mivolt ez 
szánalmas szar banda
nem semmi 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)