- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janos666
üzenetére
Nekem most úgy van hogy a 300-as rapotoron van a rendszer pont azért mert gyors még egyet meg nem fogok venni mert nem kell annyi tár windowsnak+ a gémeknek SSD-t meg még drágának tartom kéne legalább 120gigás ami 70k körül mozog. A 2x1 terra meg arra kell nekem, hogy az iso játékok+hd anyagok elférjenek tehát akkor nincs értelme raid 0 tömbe tenni őket mert nem lesznek gyorsabbak a másolások/tömörítések a tömbön? Mer akkor maradnak simán különállóan. Ahogy olvasom balinál akkor valami probléma lehet.

-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Értem, akkor melyikbe lenne értelme használni Raid 1? Mondjuk a sebesség az nem lenne rossz a Raid 0 miatt, de lehet, hogy akkor majd a raptoron tárolom a fontos cuccokat, vagy meghagyom az 500-as vinyót, majd még meglátom.

-
Üdv!
Gondolkodok 2x1terra samu vinyó beszerzésén amit Raid 0-ba szeretnék használni és az lenne a kérdésem ha megcsináltam a tömböt, akkor a meglévő vinyóimról áttudom másolni az adataimat? Szal gondolom lehet kapcsolni a raid beállításoknál, hogy melyik vinyókat akarom összekapcsolni ugye? Meg ha egyszer alaplap csere lesz, akkor nem fognak elveszni az adataim a tömb miatt?
-
Hi! Ha egyszer létrehozok egy raid tömböt használom egyideig ha netalán alaplapot kell cserélnem akkor elvesztek az adatok? Mert a másik lapnál újra kell csinálni a tömböt.

-
Kis Help nem vágom a raidet.
Na szóval ha veszek kettő 250Gb Maxtor MAxline III-as vinyót azt Raid 0-ba, vagy 1-be lenne érdemes használni? Jah meg ha raidbe megy a két vinyó akkor simán tudok másolni rájuk ugye az nem befolyásolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest