Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
Az önmagára másolás is gyorsabb lesz a tömbön belül is, mint egy winyón belül, csak kevésbé, mint mikor A winyóról/tömbről B winyóra/tömbre másolsz (mert ilyenkor nem kell ida-oda mászkálnia a fejnek hgy innen olvas, amoda ír, csak halad előre mindkettő, de tömb esetén ezen is segíthet a még gyorsítótárazás).
Bocs, elsőre nem direkt neked reagáltam, csak elkaptam azt a gondolatmenetet, amit ő elkezdett, illetve hát a hsz vége elég univerzális, benne van a Raptor+RAID0 is.Ha alapvetően tárolsz, és olvasol, akkor mindenképp jobb a tömb. Akkor jó külön hagyni, ha elsősorban inkább mozgatod az adatokat, pl. muxolgatod az mkv-kat, csomagolod ki a rarokat, stb.
-
Bali27
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
De kéne mellé még 1 winchester is.. MIvel a Raid rendszer tömbön belüli másolása elég lassu.. Akkor jó, ha van egy 3,. winyo és ide oda mozgatod az adatokat..
Nekem 2 db 250es WD van +egy 320as WD.. Értelemszerüen a 2db 250es van Raid0ba kötve.. Stabil meg minden.. De tömbön belül föleg nagy fileokat lassabban másolja mint ha szimpla winyón másolnék.. Viszont ha raidröl másolok az egyedülálló einyora, akkor néha még 110mb/secet is eléri... De általában ilyen 70 mb/sec körül mozog..
Ha van pénzed, én inkább Raptort vennék . +2db kisebb winyó Raid0ba amin a Rendszer van, kb 16 - 32es Clustermérettel.. oszt had szóljon.. MEg egy terrás winyó a töltésnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3800, 91% Akkumulátor
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő