Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

djculture félisten válasz  TwentyFour

üzenetére TwentyFour

üzenetéreNekem simán 5,25 helyekre bevan téve 6 vinyó a 3,5 helyeken meg befér 12 akár. Pedig csak egy 15ezres codegen szerverház. 
- 

TESCO-Zsömle titán válasz  TwentyFour

üzenetére TwentyFour

üzenetéreVan, de drága. Én inkább a RaidSonic-ot ajánlom, mert ugyanazt tudja, de olcsóbb. Az Addonics egyébként egy 1998-ban alapított amerikai vállalat, míg a RaidSonic egy 1999-ben alapított német vállalat. 
- 

üzenetére TwentyFour

üzenetére
- 

fsb1000 nagyúr válasz  TwentyFour

üzenetére TwentyFour

üzenetéreNem vagyok naprakész a NAS árakban, de másfél éve egy 4 fiókos RAID5-ös jelentősen olcsóbb volt mint egy Dell 4x Sas/SATA2 Raid5 kártya. Az is megfontolandó hogy 8 HDD után miként pakolsz HDD-ket egy asztali toronyba. 
 Össze fognak érni, vagy egyáltalán nem lesz hely 10-12 HDD-nek.
- 

üzenetére TwentyFour

üzenetéreIgazából napi mentésre gondoltam, automatizálva, mert ha egy napi munka elvész, az nem olyan fájó, mint egy havi. 
- 

fsb1000 nagyúr válasz  TwentyFour

üzenetére TwentyFour

üzenetéreRaid5-re nem tudom a jó és megfizethető választ, de lehet ennyi pénzből Raid5-ös külső tárolókat vennék és optikai kábelt, ha van értelme. 
 ----
 De... lehet kicsit OFF: már több helyen láttam, hogy asztali gépekben nem volt megfelelő a HDD-k és SSD-k hűtése . Szerintem érdemes 10-20K-t erre is költeni, mert növeli az adatbiztonságot és az élettartalmat.
 (a szendvicsbe rakott SSD-t is érdemes hűteni, mert annak az 1-3W-nak is távoznia kell valahova)
- 

üzenetére TwentyFour

üzenetéreSzia. Vannak biztonsági mentésre specializált programok. Szerintem neked hasznosabb lehetne egy ilyen, mint a RAID1, mert a másodlagos meghajtó gyakorlatilag ugyanannyit van használva, mint az elsődleges, tehát ha az egyik meghal a használattól, a másiknak potenciálisan ugyanakkora az esélye a halálra. Míg egy backup program csak meghatározott időközönként klónozná le a rendszermeghajtót a biztonságira. Ez gyakorlatilag megspórolna egy csomó írási/olvasási feladatot, többek közt az összes cache-műveletet. Egy SSD teljes tartalmának klónozása egy másikra pedig nem egy lassú folyamat, szóval időben se lenne bevállalhatatlan plusz. Vinyóknál ugyanez a helyzet. Technikai okokból úgy is csak a rendszer a kritikus. Adatokat mentheted továbbra is manuálisan. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest